Át szoktátok adni az üdvözleteket?
Figyelt kérdés
Sokszor kerülünk olyan helyzetbe, hogy valaki azt mondja nekünk: "add át üdvözletemet...", "üdvözlöm a..." stb. - férfiasan bevallom, én a lehető legritkább esetekben szoktam átadni ezeket az üdvözleteket. Na és Ti?2010. máj. 6. 23:04
2/12 anonim válasza:
nahát-nahát, nem szép dolog...
én mindig átadom.
3/12 anonim válasza:
Én mindig átadom.
Főleg akkor, ha üdvözöl a Feri.
4/12 anonim válasza:
mégis ki mit veszít ezzel? Add át az üdvözletem a kiskutyád nagynénikéjének-:)
Ha olyan jóba lennének, nem lenne rá szükség, általában
5/12 anonim válasza:
ááá ez sztem kb. olyan, mint amikor kapsz egy ajándékot, és azt mondod, h " jajj nem kellet volna igazán, nem fogadhatom el" közben meg már nyújtod is kezed érte, tehát ilyen formaság, és ezt mindkét fél tudja.Ha vkinek pl. mondom, h majd üdvözöld ezt-azt, akkor tkp. tudom, h úgysem fogja átadni valószinüleg, mert 5 perc múlva már el is felejtette.Van, amikor átadok tényleg üdvözletet, mert épp eszembe jut, de ez az esetek kb. 5 százaléka :DD
7/12 anonim válasza:
igen de olyanokat nem mikor nem is ismerik pl. az oszt. üdvözli az apukámat de minek?soha a büdös életbe nem látta akkor meg minek ?!:P
ja és a feri üdvözléseket én is mindig átadom :D:))
8/12 anonim válasza:
Mivel nálunk mindig mindenki üdvözöl mindenkit, nem adom át az üzeneteket, úgyis tudják. a családomtól jóval messzebb lakom a férjemmel, ezért, ha éppen telefonon beszélek anyukámmal és úgy üdvözlik egymást átadom, mert elvárják, de ha pl.: egyedül voltam otthon és vissza jövök a férjemhez, nem szoktam mindig. felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!