Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi vagyok én? Buditündér?...

Mi vagyok én? Buditündér? Avagy ismét egy főnöki túlkapás?

Figyelt kérdés
Főnököm beépített a vendég-WC helyiségbe egy ventilátort. Szólt nekem, hogy naponta menjek be és szagoljak, majd ha büdös van kapcsoljam be a ventilátort! Nos nekem erre se időm, se energiám nincs, arról nem is beszélve,hogy tök megalázó ez az egész szituáció!Most, ha ezt nem teszem meg, akkor kirúghat...?
2010. máj. 6. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A Kérdezőnek igaza van. Én a főnöknek talán semmit nem mondanék, hanem azt csinálnám, hogy egy bizonyos időpontban, akár büdös van, akár nincs, bekapcsolnám egy időre,és kész. Nem szagolgatnám külön. (Fúj.) És egy kis cetlit lehetne tenni a kapcsoló alá, hogy "szagelszívó" és akkor a vendég is be tudja kapcsolni maga után. Az időlekapcsoló tényleg jó ötlet.
2010. máj. 6. 16:26
 12/13 A kérdező kommentje:
16:26! Köszönöm az együttérzést! Továbbá a hasznos választ is. Én tényleg pont abban az időszakban 11-15 óráig és 18-23 óráig főleg a vendégeket szolgálom ki és őket nem lehet otthagyni, mert én veszem fel a rendelést, én viszem ki az italt, aztán az ételt, én rámolom le mindkettőt. Mindezek után kasszírozni kell és "újjáéleszteni" az asztalt a következő vendég részére. Mindezek után talán érthető, hogy miért is írtam "póriasan", hogy még f.ni sincs időm. Ebben az időszakban én nem tudok eljárni szaglászni.
2010. máj. 6. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én nem látom ezt annyira megalázónak, nem nagyon ügy, csak bolhából elefántot csináltál. a másik, hogy azért melletted is álljak vagy átérezzem a problémád, mondd meg a főnöködnek, hogy neked erre nincs időd, hogy 10 percenként oda szaladgálj. de azért egyáltalán nem nem kivitelezhető és nem halsz bele. ez legyen a legnagyobb problémád, jah és köszi a mosolyt. :)
2010. máj. 18. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!