Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi vagyok én? Buditündér?...

Mi vagyok én? Buditündér? Avagy ismét egy főnöki túlkapás?

Figyelt kérdés
Főnököm beépített a vendég-WC helyiségbe egy ventilátort. Szólt nekem, hogy naponta menjek be és szagoljak, majd ha büdös van kapcsoljam be a ventilátort! Nos nekem erre se időm, se energiám nincs, arról nem is beszélve,hogy tök megalázó ez az egész szituáció!Most, ha ezt nem teszem meg, akkor kirúghat...?
2010. máj. 6. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
hát elég k@cs@g. ne szagolgass semmit. automatikusan reggel kapcsold be öt percre és délután is. legyen boldog vele.
2010. máj. 6. 10:23
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Se időd, se energiád? Mire, hogy 5mp alatt elmenj a budiig? Ez hazugság. Az ember ha olyan helyen dolgozik, ahol ő is használja a wc-t, akkor ez szerintem belefér. De nem tudom hányan dolgoznak ott veled együtt, ha még vagytok páran, akkor egyszerűbb lenne, hogy mindenki felkapcsolja maga után. Ha meg 2000 Ft.-ért időkapcsolóst szerelt volna fel, akkor már lekapcsolni nem is kell...
2010. máj. 6. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2.nak vendég WC, gondolom nem ezt használják.
2010. máj. 6. 10:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Étteremben vagyunk, és sokszor még fingani sincs idöm, nemhogy a Wc-t szagolgatni! Ezenkívül megalázó is.
2010. máj. 6. 10:54
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Akinek ilyen pórias a fogalmazása, annak találó a munka! És ezt az utóbbi hozzászólásod jól bizonyítja! Különben meg nem WC-t kell takaríts, hanem egyszerűen ellenőrizz 5 mp alatt valamit.
2010. máj. 6. 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
büdös a munka, mi?
2010. máj. 6. 11:16
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

akkor kinek is kellene megcsinálni?

felvenni egy wc-szagolgatót?:)

2010. máj. 6. 11:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Kedves 11:07! Én csak próbáltam egy kis kontrasztot adni a mondanivalómnak. Ha ez ennyire szívenütött, akkor ezúton bocsánatot kérek az alpári fogalmazásmód miatt!
2010. máj. 6. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos mindenhol ilyenek:(Tudják jól, hogy meg fogod csinálni, mert félsz, hogy kirúgnak, ha meg nem csinálod meg, tényleg kirúg, mert 1000 más jelentkező akad. Szóval sajnos ördögi kör az egész: tűrsz vagy kirúgnak...
2010. máj. 6. 12:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a másik oldalról.

Ha te vendégként bemész egy étterembe és el kell menned wc-re, mit gondolsz, ha büdös, nem tiszta, stb. a wc? Én nem megyek oda többet. Majdnem minden sarkon van étterem, megtehetem.

Egyébként kinek a feladata a wc rendben tartása? Van erre külön személyzet? Mert ha nincs, akkor az ott éppen dolgozók feladata, így akár a tiéd is lehet.

De ha neked ez megalázó, se időd, se energiád, javasold a főnöknek az időkapcsolót. Minimális anyagi ráfordítás, de sokkal többet meg lehet vele spórolni. Arról nem is beszélve, hogy te(vagy akinek a feladata lenne) nem is biztos, hogy észben tudod tartani, hogy most mikor is kapcsoltad fel? Meg nem is túl higiénikus két tányér kaja szervírozás vagy két zöldség előkészítés közben a wc-re rohangálni kapcsolgatni.

2010. máj. 6. 14:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!