Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Évfolyamtalálkozó, de hogyan?

Évfolyamtalálkozó, de hogyan?

Figyelt kérdés
Most lesz az évfolyamtalálkozónk. Illik e párt hozni az ilyen alkalmakra. Szerintem nem nagyon, hiszen a pár idegen és csak rontana az összhatáson.
2010. máj. 1. 21:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:P
2010. máj. 1. 23:10
 12/15 anonim válasza:

"s a többiekkel szemben szerintem nagyfokú bunkóság az ilyen majomszeretet....."

Mert szerinted senkit sem fog elkísérni valaki. Mr bocs, de röhelyes... A felnőtt emberek azt csinálnak amit akarnak. Szerintem szép dolog megismertetni valakit valakivel. Nem értem a problémádat. Vagy túl bonyolult, komoly ember vagy, vagy hülye vagyok...

2010. máj. 1. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Te egy gyerekes hülye vagy xD Abszolút felnőttekkel nem vitatkozom... Ilyen dumát! De béna...
2010. máj. 1. 23:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Amikor az első 5 éves osztálytalálkozónk volt, akkor lehetett hozni párt. De az egyik évfolyamtársunk párja nem gyengén kisajátította az urát és megsem lehetett közelíteni. Hisztériázott, ha oda szerettünk volna menni a férfihoz. Bár anno az a férfi és a lányok elég jó barátok voltunk. Az ilyen nők tipikus esetei annak, h. véletlenül csinálták fel. Vagyis így fogot férfit és azt körme szakadtáig védi. Na az ilyen nő vagy. férfi nekem még egyszer ne jöjjön jópofáskodni és hisztériázni. Inkább nagyszájú vagyok, de nem fognék így férfit /nőt sose...
2010. máj. 2. 10:34
 15/15 anonim válasza:
Nem Te fogod megmondani ki kit vihet...
2010. máj. 2. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!