Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Évfolyamtalálkozó, de hogyan?

Évfolyamtalálkozó, de hogyan?

Figyelt kérdés
Most lesz az évfolyamtalálkozónk. Illik e párt hozni az ilyen alkalmakra. Szerintem nem nagyon, hiszen a pár idegen és csak rontana az összhatáson.
2010. máj. 1. 21:59
1 2
 1/15 anonim válasza:

Dede:D

Ismerősi körömben sokaknak volt már és voltak velük:) Lehet ismerkedni, beszélgetni. Sőt fényképeket mutogatni gyerekekről, unokákról. Minden megengedett:D Csak nyugodtan menyjen veled. Jól fogtok szórakozni és otthon elmesélheted neki, hogy pl ő volt a Zsuzsi, akivel mindig ez meg ez történt...

2010. máj. 1. 22:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az illető, ha az élettársa, férje nélkül nem bír ki egy estét az nagyon gáz. És a többiekkel szemben szerintem nagyfokú bunkóság az ilyen majomszeretet.....Engem nem az érdkel, h. kinek milyen utánfutója van, hanem az az ember akivel együtt voltam diák és nem a számomra tök idegen ember, akivel csak udvariasan pár szót váltok és csak néz ha hülyéskedek pl. a 'párjával' és féltékenységi rohamja lesz.
2010. máj. 1. 22:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Mivel nincs sehova leírva hogy nem szabad ezért mindenki azt csinál amit akar. Semmi közöd hozzá... Még jó hogy elvinném a párom, nem lenne kedvem bámulni azt a sok barom embert egyedül akik szemetek és szánalmasak voltak amíg velük jártak iskolába... -.-"
2010. máj. 1. 22:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Meg nem kell hülyéskedni. Nem vagy már ovodás. Illetve ami neked vicces az lehet hogy a másikat vérig sérti és jogosan mert honnan ismered hogy az ő életében mit jelent a te kis vicced?
2010. máj. 1. 22:54
 5/15 A kérdező kommentje:

Attól, hogy vki nem abszolút felnőtt, még nem idióta. Többen is rámutattak már az abszolút felnőttség hibáira...

Kosztolány 50 évesen jött rá a nagy titokra. Én szerencsére 15 évesen. Az életet nem abszolút felnőttként kell élni, hanem gyermekként. A világ egyszerű dolgaiból csodaszép dolgokat lehet látni egy gyermeki fantázián keresztül. Sajnos a mai világban egyre több az abszolút felnőtt. Félelem és fulladás fog el, ha egy abszolút felnőttel kell találkoznom vagy beszélnem. - vélemény Kosztolányi Dezső Hajnali részegség című verséről.

Mert az ember - ezt egyre jobban hiszem - csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket. A végleges felnőtteket, akik nem hisznek már semmiféle csodában, gyanakvással szemlélem, s ez a gyanakvás és idegenkedés erősödik a tapasztalatokkal és az évekkel. (Márai Sándor A bűvész)

2010. máj. 1. 22:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól még hogy nem csinálsz mindenből viccet, nem kell komor felnőttnek lenned. És a gyerekség nem minden eleme hasznos. Pl az sem hogy gyerekesen hisztizel mert más elhozza a párját ami szerinted nem pedig senki nem mondta hogy nem lehet... A másik meg az hogy a gyerekek sok mindenkit megbántanak mert nem tudják tartani a szájuk. Ez neked miért jó? Ettől még hihetsz csodákba, azzal senkinek nem ártasz...
2010. máj. 1. 23:03
 7/15 A kérdező kommentje:
Úgy hiszem, h. a gimnáziumi osztályom elég jó volt. Mkivel bensőséges kapcsolatunk volt. A társaság nagyobb része arra szavazott, h. csak a mi volt osztályunk legyen. De sokan ennek ellenére is nagyon konokok és nem alkalmazkodnak a közdöntéséhez.
2010. máj. 1. 23:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Mert miért kéne? Már nem iskolások vagytok. Mindenki azt csinál amit akar...
2010. máj. 1. 23:06
 9/15 A kérdező kommentje:
A többiek nem így látják a dolgot.
2010. máj. 1. 23:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Abszolút felnőttekkel nem vitatkozom .SSSSSSSS
2010. máj. 1. 23:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!