Miért szorongnak egyesek azon, hogy "mindenki őket figyeli"?
Figyelt kérdés
Ma nagyon összevesztem valakivel, aki folyamatosan szorongott mellettem, alig mert beszélni, ha emberek voltak a közelünkben!! Azt hiszi, hogy az emberek annyira foglalkoznak másokkal...ami persze nem így van! Mindenki csinálja a saját dolgait, és életének elsősorban saját maga a főszereplője!!! EGyszerűen idegesítő, hogy valaki ennyire paranoiás és fél bárhogyan is viselkedni emberek között, fél, hogy kritika éri vagy egyebek... Mit lehet ilyenkor csinálni? Persze,otthagyom, de van,amikor nem lehet...2010. ápr. 30. 18:05
1/7 anonim válasza:
Nem azért, de sztem semmi közöd hozzá h ki milyen, ez van, ő ilyen, ilyen a természete, van sok ilyen ember, aki közösségben zavarban van és nem mer kinyílni, nem szabad őket ezért bántani, elég tré h téged ez ennyire ideegsít..
2/7 anonim válasza:
elhiszem,hogy idegesít engem is idegesítene és igazad van abban is,az emberek pont lesz...rják ki mit csinál mindenki saját magát figyeli.probálj meg türelmes lenni vele szegénynek ez épp elég baj,hogy ilyen szerencsétlen.
3/7 anonim válasza:
Figyelj, ez egyfajta betegség (önbizalomhiány) én pl évekig ilyen voltam, sokszor utcára se mertem kimenni. Féltem. És egyben utáltam magamat ezért. Mosmár egyre jobban vagyok, mert összekaptam magamat. Több az önbizalmam, és egyre nyíltabb vagyok társaságba. Kérlek ne bántsd őt, mert nem tehet róla, h ilyen.
4/7 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, magamra ismertem a kérdésben. srác vagyok 19 és többektől hallottam már hogy önbizalomhiány mint írta is egy kommentelő. én sem tudom az okát, de nagyon zavar hogy így szorongok emberek közt. én pl. tök sokat aggódom olyan dolgokon hogy megnézik milyen ronda vagyok, mert olyan sok embertől hallottam hogy mindenki a saját dolgával foglalkozik de mégis valahogy bennem van és zavar és feszült vagyok miatta hogy más mit gondolhat rólam mikor meglát. fura így leírni és biztos nem is tudtam átadni teljesen így írásban ahogy érzem, de pl. ha tudom hogy ez egy barátomat nagyon zavarja nem lesz jobb, sőt még jobban rágom magam a dolgon ahogy magamat ismerem.
5/7 anonim válasza:
ja és még azt akartam amíg nem éled át személyesen nem érted milyen rossz is ez az egész...most kívülről lehet idegesítőnek vagy nevetségesnek tűnnek ezek a dolgok, de mikor a saját bőrödön tapasztalod közel sem azok
6/7 anonim válasza:
arra nem gondoltál, hogy lehet, hogy korábban sok kritikát kapott a külvilágtól, és ezért szorong?!
na, az ilyen emberek, mint Te (akit idegesít ez a fajta viselkedés), megérdemelnék, hogy egyszer ők is megtapsztalják, hogy milyen sz@r érzés!
7/7 anonim válasza:
Tipikus barom hozzáállás az, hogy akinek problémája van, arra rászállunk és bántjuk. Az ilyesmi gyerekkorban alakul ki pont az olyan gyerekek miatt, akiket arra neveltek, hogy szarjanak mindenre és mindenkire, és gázoljanak át a többi emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!