Miért jó az emósoknak?
Figyelt kérdés
Pontosabban miért jó nekik, hogy elvagdossák magukat? mi ebben az élvezet??2010. ápr. 30. 17:55
11/18 Dymo válasza:
mert az egyik szemük sír,a másik meg haj :D
12/18 anonim válasza:
Mert ha jó, akkor rossz. Ha rossz, akkor jó, tehát mindig jó.:)
13/18 anonim válasza:
Eredetileg nem az emok vagdossák magukat hanem a depressziósok, mert nem képesek elfogadni magukat.. csak a legtöbb emo ezt hozzáköti a stílushoz és hogy megfeleljenek neki ők is elkezdi karcolgatni a karját... de ezek általában kinövik gyorsan.
14/18 anonim válasza:
Hát én ÚTÁLOM az emósokat is meg a kockákat is ;D
És ezzel nem vagyok egyedül asszem :P
15/18 anonim válasza:
az emok nem vagdossák magukat. csak a hard'n emok és őkis csak azért mert olyannyira szomorúak hogy testifájdalommal akarják egyensúlybahozni,enyhíteni a bent csapongó érzelmeket.én is emo vagyok cask nem hard'n...
16/18 anonim válasza:
Amelyik emo nem vagdossa magát, az meg pózer divatmajom...
17/18 anonim válasza:
Nem minden emo vágja magát. Akik meg vágják magukat, azoknak már annyira mélységes depressziójuk van, hogy már ilyenekhez vetemednek...Elárulom, nem jó az emoknak egyáltalán, mert az élet eléggé kib*szott velük. A legelső kommentelőnek meg csak annyit fűznék hozzá, hogy az emo nem egy divat, hanem ez úgy alakul ki ha valami szar történik az emberrel b*arom -.-"
18/18 anonim válasza:
áááá utolsó xDDD lol, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!