Miért jó az emósoknak?
Figyelt kérdés
Pontosabban miért jó nekik, hogy elvagdossák magukat? mi ebben az élvezet??2010. ápr. 30. 17:55
1/18 anonim válasza:
hallottál már olyanról, hogy "divat"?
2/18 anonim válasza:
Első, te hallottál már olyanról, hogy már nem divat?
2 éve volt szerintem igazán.
3/18 A kérdező kommentje:
azta, dejó divat. szerintem vágjuk le 1más farkát és csináljunk divatot belőle. mit szolsz hozzá? -.-'
2010. ápr. 30. 18:06
4/18 A kérdező kommentje:
kezdem én, te hozod a farkat én meg a kést :DD
2010. ápr. 30. 18:08
5/18 anonim válasza:
pedig tényleg enynire egyszerű, nem tudom mi a problémátok, jobb lenne kimozdulni a wow elől kispajtások..
6/18 A kérdező kommentje:
bameg honnan tudtad? XD
de mondjuk inkább wowozom mint h emós legyek ember..
ha wowozom azzal nem történik semmi de ha megvágom magamat az súlyos bűn és marhaság csúcspontja
2010. ápr. 30. 18:21
7/18 anonim válasza:
de legalább "egyéniség" vagy.. legalábbis szerintük. Amikor én voltam tizenéves akkor a deszkázás volt a menő, minden kornak megvan a maga divatja, és mindig is meg lesz.
8/18 anonim válasza:
Mindig az a divat, hogy polgárpukkasztó, lázadó legyen a fiatalság. Minden kornak megvan a maga lázadó stílusa. Sokkal régebben is voltak ilyenek, amik az idősebbek számára felháborító volt, csak ugye nekünk, fiatalabbaknak az már "lejárt lemez". Ezért találnak ki mindig valami újat a fiatalok. A következő generáció lehet, hogy már tényleg egymás farkát vagdossa le, ahogy írtad (bár hogyha nézel puruttyát, és egyéb ilyen oldalt, akkor sok kretén már ezt is megtette)
9/18 anonim válasza:
Másodiknak igaza van, szerencsére már elmúlt az a korszak.
Vagyis akik akkor emok voltak, most már "felnőttek" agyilag.
10/18 anonim válasza:
szerintem meg az emok nem is vagdossák magukat, csak pár degenerált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!