Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mondjak teljes búcsút ezeknek,...

Mondjak teljes búcsút ezeknek, már egyetemista koromban is?

Figyelt kérdés
Most harmadikos gimis vagyok, de már tuti hogy jogra szeretnék menni és azzal foglalkozni vagy esetleg a politikaban is szerepet vallalni. Ezekben a korokben igenyes es megbizhatonak kinezo emberek vannak. Viszont szabadidőmben szeretek zenélni és lazább is a stílusom szóval szeretnék majd borostát, man bunt, orrpiercinget, tetoválást, bőrdzsekiben járni és stb. Ha ezen az irányon fogok elindulni es ezen a teruleten dolgozni, akkor mar az egyetemen is muszaj lesz elhagynom ezeket a stilusjegyeket? Mert esetleg egyetem mellett mar dolgoznek valamilyen munkahelyen vagy esetleg az egyetem neznek hogy nem tul odaillo a kinezetem.

2016. nov. 26. 16:37
1 2
 11/11 mustafa33 ***** válasza:
Kérdező, nem értetted a válaszom lényegét. Én is viseltem hosszú hajat és farmerban járok (ami ma már nem jelent semmit). Szóval tömören: egy punk azt hiszi, hogy tarajával egyedi lesz, pedig éppen az által mutatja ki hogy bizonyos nyájba tartozik. Egyébbként az egyetemisták nem szoktak visszafogottak lenni viseletben még ha bankárnak készülnek is. Sőt az egyenruhás egyetemisták sem szabály szerint viselik azt (lásd a waldent).
2016. dec. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!