Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ázsiaiakról milyen sztereotípi...

Ázsiaiakról milyen sztereotípiák vannak?

Figyelt kérdés
Lehet Kína/ Korea/Japán sztereotípia :)

2016. nov. 4. 09:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam le. Mindenki véleményét meghallgatom. :)
2016. nov. 6. 09:32
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

11!

Én pedig azt hallottam, hogy a hunok, a mai Kína területéről származtak. Szóval éppenséggel lehet is ebben valami.

Másik, annak aki a csukongos cs betűs hozzászólást írta. Van egy ismerősöm, vietnámi csaj. Huongnak hívják, és sosem tudtam hogyan kell kiejteni a nevét, ezért egyszer megkérdeztem. Próbált megtanítani, de odáig jutottam, hogy "huán", mint a spanyol Juan. Arra mondta azt,hogy majdnem. :D Szóval tényleg vannak olyan betűik, amik nekünk nincsenek. :D

2016. nov. 14. 11:58
 23/26 anonim ***** válasza:
60%

- Japán, esetleg India: nagyon okosak, stréberek, genetikailag jó matekosok

- Kína: mindenféle állatot megesznek, az Európába Kínából származott vendéglős simán eladja a kutyahúst

2016. nov. 14. 15:00
 24/26 anonim ***** válasza:
47%
Náluk minden állat ehetö aminek a háta az ég felé van.MINDEN.
2016. nov. 16. 08:59
 25/26 anonim ***** válasza:
43%
Azsiai csajok olyan sexyk mint a magyarok..
2016. nov. 18. 09:41
 26/26 anonim ***** válasza:
A japánok konkrétan borzasztóan beszélik az angolt. Egyszerűen őrület :D
2016. dec. 6. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!