Szétpakolt lábú fiúk, miért jó így utazni?
Azonkívül, hogy kényelmes, mert tömegben inkább bunkó, és minimum 2 helyet elfoglaló széttárt lábak... Szerintem elsősorban undorító, másodsorban illetlen. De ez most lényegtelen?
De miért olyan fontos szétrakni? Menő? Fáj a golyó? Lázadó?
Ha fáj a golyó akkor megértem még tömegben is, de amúgy én is keresztbe tett lábbal szeretek ülni, de nincs mindig erre hely. :)
Hát igazatok van nektek is, a vén szatyor-k*vák tényleg ugyanennyire rosszak.
Jaj amúgy 96 éves vagyok, most jöttem a piacról, hát elképesztő, hogy csúcsban milyen nehéz piacra menni, de hát már 3 óta ébren vagyok, nem bírtam tovább várni. És hát borrrzzzasztó, hogy ezek a fiatal emberek így elfoglalják a helyet. Borrrzzasztó, hát ez borrzzzasztó. :P
Hát akkor nem is azt mondom, hogy undorító, de nekem mindenképp ellenszenves. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, mindegy. Valahogy olyan, hogy höh én FÉRFI vagyok, FÉÉÉHHHRFII, én vagyok a csúcs! Mondjuk az öntelt lányokat ugyanúgy nem szeretem, mint az öntelt fiúkat.
Arra nem helyeztem elég markáns hangsúlyt, hogy nekem ez akkor szembeötlően, ellenszenves és undorító, ha tömeg van. Szóval alapszitu legyen a tömeg. :P
Ugyanez az erzesem nekem is mint a kerdezönek!
Nem kenyelmi megoldasnak tünik hanem...
43/n :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!