Azonkívül, hogy kényelmes, mert tömegben inkább bunkó, és minimum 2 helyet elfoglaló széttárt lábak... Szerintem elsősorban undorító, másodsorban illetlen. De ez most lényegtelen?
De miért olyan fontos szétrakni? Menő? Fáj a golyó? Lázadó?
Ha fáj a golyó akkor megértem még tömegben is, de amúgy én is keresztbe tett lábbal szeretek ülni, de nincs mindig erre hely. :)
Kb. azért, amiért a nyugdíjasok kívülre szeretnek ülni, hogy belülre maguk mellé veszég a szatyrukat. Az is két hely... nem kellene csak egy példát kiemelni; minden fajtából vannak bunkók.
2010. ápr. 21. 08:57
2/19 anonim válasza:
Így kényelmes ba+ mért lenne undorító meg illetlen? Hány évesnek teccik lenni, 80?
2010. ápr. 21. 08:58
3/19 anonim válasza:
Hosszú a laábuk, ha már széttárják az sok helyet is foglal! Ez fizika...
2010. ápr. 21. 09:02
4/19 anonim válasza:
Nekem kimondottan erőfeszítésbe kerül összezárni a lábamat!
Pl. a golyók is jobban érzik magukat, ha tárt lábakkal ülök, persze nem nyújtott lábbakkal!
Ha te fiú vagy és keresztbe tett lábakkal (térdhajlat érinti a másik láb térdét), akkor te homár lehetsz.
2010. ápr. 21. 09:13
5/19 anonim válasza:
Tényleg így ülnek és tényleg zavaró, mikor más is odaférne, ha összehúzná magát a krapek. De az a legjobb, mikor a metrón középre bevágja magát valaki. Na én azt szeretem.
2010. ápr. 21. 09:14
6/19 anonim válasza:
Én is így utazok, és azért mert kényelmes!
Főleg ha több órás útról van szó.
De ha jön egy jó nő, akkor egyből összébhúzom magam, ha illedelmesen kérdezi...
Nyugdíjas nyanyáknak, meg f*szkalapoknak azt mondom, hogy bocsi, foglalom a helyet.
Volt már úgy hogy én is végiálltam egy több órás utat, csakazért mert a nyugdíjas nénike nem akarta a táskáját lerakni a földre...:S
Ha ők így, én is úgy!
2010. ápr. 21. 09:35
7/19 anonim válasza:
de ezeken az új buszokon a hely is kisebb mert több széket zsúfoltak beléjük. összefogni a lábat meg nagyon szar mert kényelmetlen. mégis figyelek az ilyenre, ha más le szeretne ülni, de engem is hányszor leszart bárki, ha le akartam volna ülni? törött kézzel mentem orvoshoz, megkértem egy hölgyet, hogy legyen szíves elvenni onnan a szatyrát, de nem vette el, mert hogy még fiatal csont, meg hogy majd fel fog szállni egy ismerőse és neki foglalja a helyet (nem jött senkije se). úgy, hogy nem csak ez a zavaró, hanem a sok idős akik szarnak másra csak nekik kényelmesen ülhessen a pics@juk.
2010. ápr. 21. 09:36
8/19 anonim válasza:
Engem nem ez zavar, hanem inkább az, amikor felrakja a cipőjét a szemben lévő ülésre, na az tényleg undorító. Meg a nyugdíjas példa is elég illetlenség, amit itt írt valaki. Aztán még én vagyok a köcsög, ha meg merészelem kérni, hogy hadd üljek már le arra a helyre, ahol a szatyor utazik. Ha én bírok utazni a 10 kilós hátizsákommal az ölemben, akkor az öreg nénik/bácsik is tudnak egy tescós szatyorral.
2010. ápr. 21. 09:37
9/19 anonim válasza:
Én nő vagyok, de megértem, hogy nem zárja össze. Ha nagyon szétterpeszkedik, megkérem,hogy kicsit húzódjon össze és én is le tudok ülni. Eddig még sosem volt ebből gond.
2010. ápr. 21. 09:40
10/19 anonim válasza:
Engem nem zavar különösebben ha nem emiatt marad állva mondjuk egy kismama.
Megértem, hogy ez a kényelmes nekik, csak azt nem (és ezt mondjátok el nekem fiúk miért van ez) hogy csak a tinédzser illetve húszas éveiket taposó fiúknál látni ezt a ülőpózt.
Középkorú férfiakat és idősebbeket nem látok két helynyit foglaló szétterpesztett lábakkal ülni. Ők sem zárják össze, de nem is 90 fokot ír be a combcsont egymással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!