Milyen szakmát válasszak, ha sokat szeretnék utazni?
Figyelt kérdés
Manapság mindenki külföldre megy, gyakran olvasom blogokban, fórumokban, hogy mennyi helyen, országban járnak. Én is imádok utazni, világot látni, más kultúrákat megismerni. Milyen foglalkozásban lenne erre lehetőségem?
(nem stewrdessre, vagy idegenvezetőre, vagy ilyesmire gondolok, nem olyan, akinek az utazás a hivatása, hanem aki mellékesen teszi, és nem is kamionsofőr:) (lány vagyok))
2009. júl. 31. 19:13
3/11 anonim válasza:
idegenvezető.mondjuk német nyelven.időnként országot váltasz.
4/11 anonim válasza:
Mindjárt már világutazó legyél az adófizetők pénzéből. Akik meg sok helyen járnak, azok nyaralni mennek, és nem fizetnek nekik ezért.
7/11 anonim válasza:
Ahhoz, amit leírtál az idegenvezetés passzol. Hogy mindig legyen munkádm igen jónak kell lenned, viszont jól is kereshetsz. Menjen minél több idegennyelv, érdekeljen a töri, művtöri, művelődéstörténet.
Én jártam egy tanfolyamra, mert érdekelt, a szakvizsgát nem tettem le, de lehet, hogy pótolom, mert nagyon szlo szakma.
8/11 A kérdező kommentje:
én is elvégeztem már az idegenvezető okj-t. beleírtam a kérdésbe, hogy ezen kívül.:P nekem nem jön be.
2009. aug. 1. 17:50
10/11 anonim válasza:
beleírta a kérdésbe, hogy azon kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!