Szandál viselése nem utcára való, még nőknek sem. Mi erről a véleményed?
Figyelt kérdés
Szandál és papucs strandra vagy otthon az udvarra való. Nem utcára, pláne nem munkahelyre vagy iskolába. Szerintem.2016. júl. 19. 19:28
21/23 anonim válasza:
Az iskola kivételével nem értek egyet: nyáron miért ne lehetne hordani? Legalább szellőzik a láb, és a lábfétiseseknek van mit nézni:).
22/23 anonim válasza:
Ez sztem hülyeség. Ha jó minőségű a szandál, akkor nem lesz olyan piszkos a láb. De akkor már a karok, nyak, arc is piszkos lehet, tekerd be magad kénystzerzubbonyba gázálarccal nyáron 40 fokban :D.
Amúgy papucs sztem sem utcára való, kiv. megdagadt lábú 80éves nénikék és bácsikák. Szandálból meg... túraszandált meg a vietnámi papucs szandálvátozatát nem venném fel, ill. vannak helyek, ahova nem illik, de sztem semmi baj nincs egy ízléses darabbal.
23/23 anonim válasza:
Egy részletes tanulmányt megérne kikérdezni a kérdezőt, mi vezette erre az elméletére...
De csak tippelni tudnék.
Az meg még a 18+ os kategóriában is durva lenne itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!