Szandál viselése nem utcára való, még nőknek sem. Mi erről a véleményed?
Akkor azért van millió különböző szandál a cipőboltok polcain, hogy az emberek otthon viseljék? Cipőben negyven fokban szétfő az ember lába nyáron, persze van, ahova az kell, de hogy utcára?
Én sem - és szerintem nagyon más sem - értem, mi a baj azzal, ha az ember lábfeje részben látszik? És hacsak nem bokáig érő mocsokban jár az ember, akkor a szandálban azért (ha nem is 101%) de javarészt tiszta marad.
Maradjunk annyiban, kérdező, hogy NEKED ez a véleményed.
Másnak meg más. Sőt, el kell keserítselek: az emberek többségének más a véleménye erről, mint a tiéd.
A szandál szerintem is ideális viselet nálunk nyárra, és még tartja is a lábat. A papucs sem lenne rossz, csak hasra esel benne, ha a lassú gyaloglásnál többet szeretnél, és ezért alkalmanként veszélyes lehet.
"A mezítelen lábak nem mutogatni való dolgok."
Mer az rendbe van, hogy a miújságja elő-elő villan a szoknyácskából, de a pucér lábujját ne mutogassa, mer kigúnyójjuk!
A kérdező valószínűleg a burkát írná elő, ha tehetné.
Nem tudja, hogy vannak afrikai közösségek, ahol teljesen erkölcsös életet tudnak élni úgy, hogy férfiaknak-nőknek egyaránt kilátszik mindene. Ami kis ruhát viselnek, az inkább dísz és nem takar semmit.
"Maradjunk annyiban, kérdező, hogy NEKED ez a véleményed. "
Így van, nem is állítottam mást, csak mások véleményét kérdeztem.
Szerintem hülye viselet és nem is utcára való, de ha másnak ez tetszik, akkor legyen neki úgy. Majd elmúlik ez is, mint minden más divatbolondéria :)
A Római Birodalom katonái abban mentek harcolni. Nem nevezném múló szeszélynek. A kort ábrázoló filmeket erről nevezték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!