Miféle viselkedés ez? Meddig vagyunk még "kötelesek" ezt eltűrni?
Sziasztok!Ma nagyon kiakadtam.Szerintem nem kell bemutatni azt a réteget,akiről írok:
Ma utaztunk a buszon,előadásra mentünk.Mint sokszor történt már, természetesen minden bolond engem talál meg.Csoporttársammal kettes ülésen ültünk,előttünk nem volt ülés,hanem állóhely.Felszállt egy bolond 40es pasi,beállt elénk,behajolt,hallgatta miről beszélünk,perverzül vigyorgott,elkezdte utánozni a mozdulataimat.Na felment a pumpa,de jobbnak láttam nem szólni semmit(bezzeg ahhoz nem volt elég bolond,hogy a fél nyakát beborító tetoválást viseljen-na mindegy...)A lényeg most jön.Felszáll lecsúszott magyarnak kinéző(később kiderült mégse az) anyuka 2 gyerekkel,olyan 25év körüli...A bolond pasi elkezd neki integetni,hogy jöjjön oda,üljön a mi helyünkre,nekünk meg mutogat,hogy adjuk át a helyet-ok,nem veszítünk sokat,gondoltuk,felálltunk,én ültem belül,barátnőm még ki sem szállt,nekem meg ez a bolond folyamatosan ütögeti a hátamat,hogy menjek már.Na betelt a pohár,rászóltam,hogy várja már meg,amíg kimegyek(közben a kölyök már félig az ölembe ül).Erre cigány anyánk kinyitja a p*fáját,hogy "így meg úgy,megtép,nem volt elég az iskolában ülni?"Na én is osztottam rendesen,mondom neki,hogy kezdjük ott hogy nem is hozzád szóltam,nem látod hogy felálltam,neked csak az a lényeg mikor nyithatod ki a szádat?
De most komolyan,meddig kell még őket eltűrnünk???Addig örüljön amíg én az egyetemen ülök és majd eltartom az adómból őt meg a kölykeit(közben én meg éljek meg a 80ezer ft-os fizetésemből),mert csak fialni tud,mást nem és akkor még nyitogatja a száját...Komolyan,miért vagyunk kötelesek őket eltűrni?
Tényleg,én a phd-re hajtok ez meg szüli sorba a kölykeit(mert csak azt tudja,meg az előzményeket)és akkor még nem tetszik neki hogy élek,én,meg a többi tisztességes ember,akik majd el fogják tartani...
Nektek van hasonló sztoritok?Mi a véleményetek erről az egész helyzetről?Komolyan,én úgy érzem elnyomásban élünk a saját országunkban,ahonnan már arra kényszerül az ember,hogy meneküljön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!