MI ennek a szokásnak a neve?
Figyelt kérdés
Japánban vagy Kínában szokás,h meló után a dolgozók elmennek inni,és a kocsmában őszintén leoltják egymást és a jelenlévő főnököt is.másnap megy minden a maga medrében.
23F
2010. ápr. 10. 16:52
1/4 anonim válasza:
Még nem hallottam róla de érdekes szokás....
És a főnök nem emlékszik a tegnapi napra???
Vagy úgy van vele hogy az tegnap volt?
2/4 anonim válasza:
Ilyen van ?
Nem is hallottam még erről.
Huuu meglátszik hogy Kelet Európaiak vagyunk )))
3/4 A kérdező kommentje:
Én se hallottam ilyenről. Egy előadó mesélte, aki Japánban dolgozott a Synergonnál. Ez afféle szokás,h őszintén beszélhetnek, anélkül, hogy felelősségre vonnák őket. de mondjuk ott teljesen más a világ....egy-egy nagyobb gyárnak cégnek saját bölcsije iskolája, bevásárlóközpontja van.és ha kezdesz beviszed a csöppséget ha végzel a melóval mész vásárolni
2010. ápr. 10. 18:30
4/4 anonim válasza:
Japánban van, de hogy van e elnevezése azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!