Illik ennek ellenére felvenni a szoknyát, vagy inkább ne tegyem?
Egy ismerős család meghívott engem, hogy töltsem velük ezt a hétvégét. Annyi a problémám, hogy nagyon vallásosak, és a múltkor, amikor velük voltam, a nő mondta nekem, hogy szerinte túl rövidek a szoknyáim (kicsit térd fölé érnek), és hogy ez Istennek nem tetszik, mert túl sok látszik a lábamból és bűnre csábítja a férfiakat, vagy micsoda. Én nem vagyok ennyire vallásos és szerintem a túl rövid szoknya nem itt kezdődik, de nem szeretném, ha emiatt romlana meg a kapcsolatunk. Viszont most épp csak egy elég kényelmetlen nadrágom van, ami tiszta, meg egyébként is itt a jó idő, szeretek szoknyában járni.
Tudom, nem olyan nagy probléma, úgyhogy az okoskodóktól talán fogok kapni egy-két megjegyzést, de bízom benne, normális válaszok is jönni fognak.
Szerintem tartsd tiszteletben a vallásukat és nadrágban menj.
Ha te hívtad volna meg magadhoz őket, akkor vehetnél fel szoknyát, de szerintem így inkább mellőzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!