Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Annak ellenére, hogy hetek...

Annak ellenére, hogy hetek óta, szinte teljesen szobatiszta 2,5 éves lányom, nem nagyon akar bugyit felvenni, mindig pelust kér. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én úgy hallottam,olvastam eddig,hogy sokkal jobban örülnek a bugyinak,mert hogy ugye az kényelmesebb,nagylányosabb stb.Járt már így más is?Hogyan tovább?Adjak rá pelust,mert azt kéri,vagy "erőltessem" a bugyit!?
2010. máj. 8. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valalmi jó kis lányos bugyit, amin van valami kis figura, rajz, az hátha jobban bejönne neki.
2010. máj. 8. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a kedvenc meséjéből voltak figurák a bugyin, amit kapott. Onnantól kezdve nem volt hajlandó pelust felvenni. Korábban hallani sem akart a bilizésről, de a jégkorszakos bugyik csodát tettek. A 22hónapos lányom egyik percről a másikra szobatiszta lett:)
2010. máj. 8. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mult honapban toltotte a lanyom a 2 evet, 6. napja szobatiszta, elotte meg sem probalta, sirt a pelusert. Elmentunk bugyikat venni, hagytuk, hogy O valassza ki, hogy melyik tetszik (hello Kittys es valami malackas tetszett neki), azota nem keri a pelust csak bugyikat.
2010. máj. 9. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Vannak leszoktató mintás pelusok, kicsit vastagabb mit a bugyi ( Huggies) . Próbáld meg azt. Az enyém 3 éves, de néha még mindig bugyiba kakál :((. Nagy problémák ezek, de idővel kinövik.A doktor néni azt mondta nem szabad erőltetni semmit.
2010. máj. 10. 13:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Persze én is mesefigurás bugyival próbálkoztam,és talán úgy néz ki kezdi megszeretni végre őket... :)
2010. máj. 10. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!