Mi lehet a neve ennek a fóbiának?
A családom/családtagok/rokonok közelében nem tudok az lenni aki valójában vagyok.
Igazából megbotránkoztató vagyok az életben, bunkó is, szavakat kiforgató, dolgokat bebizonyító mindenbe belekötős ember. Amolyan Dr.House szerű, csak nem vagyok orvos. A saját személyiségembe most jobb ha nem megyünk bele, mert filozófiailag meggyőződésem, hogy normális ha ilyen vagyok...
A problémám a következő, érthetetlen diszkréció fűz a családomhoz, szóval egy családi összejövetelen nem merek vagy nem akarok szólni semmit mert félek hogy megbántok valakit és akkor miattam lesz elrontva ez az egész hülyeség amiket összejöveteleknek hívnak. Oké valahogy kínszenvedések közt ez még menne is, elhallgatom az irracionális hülyeségeket amiket simán kiforgathatnék, de teljesen félreismernek, azt hiszik 1 hülye vagyok aki csöndben ül és ez a nyomasztó érzés miatt hülyén is reagálok (ugye ok, okozat....) és a végeredmény, hogy egy idiótának érzem magam nap végére... MITŐL VAN EZ? Annyira logikátlan.
Nem fognak hülyének nézni ha csendben maradsz de hát attól még elmondhatod a véleményedet mert nekik nem tetszik csak ne bunkón ők meg meghallgatják és lehet rájönnek h neked van igazad :) Nálunk mikor politikáról van szó akkor van sírícsend a család egyik része full mszps a másik meg full fideszes xd:D:D Volt már h össze vesztek e miatt nah akkor röhögök magamba egy sort :D
16F
csak a családdal , barátokkal, ismeretlenekkel nem ?
mert szociális fóbiásoknak akadnak ilyen dolgaik , de ők többi emberrel szemben is
22:55
ismeretleneknél nem annyira, vagyis ha sokáig tartózkodom velük egy helyen akkor, de ismeretlenekkel, vagy kialakuló barátságoknál nem jellemző ez, de néha igen, nem is értem már...
nem tudom eldönteni melyik az igazi személyiségem a csendes emberke a családban vagy a bunkó...
Nem művelek semmi eget rengető gonoszságot, csak a többség egyszerűen nem képes felfogni azt a filozófiát ami szerint élek.
Tudod én is próbálom megértetni velük, de nem nagyon sikerül, gyere ide és szembesítsd őket, még fizetek is.
Megbotránkoztató, bunkó.
Nem akárkikre mondják ezt.
Mindent megmagyaráz.
A filozófiád meg hülyeség, egy bunkó, trehány kamaszfiú lehetsz!
Igen, valószínűleg az a több száz filozófus is kamasz volt akik szélsőséges nézeteket vallottak emberi kapcsolatok terén (diogenész és társai).
Egyáltalán te el szoktál gondolkodni dolgokon, vagy csak mész a fejed után mint a többi ember akik ismétlik magukat és őseiket amíg meg nem halnak...
Akkor mondd el miért mondják rád hogy bunkó vagy?
Bántod a másik embert? Mindenkire azt mondod hogy b*zi? Rácsapsz a lányok fenekére? Beszólsz a kisebbnek? Menőzöl valamivel, tudás, erő, képesség, vagyon, öltözék? Beszólsz a tanárnak?
Mert manapság a bunkók 99,99%-a ezért bunkó, semmi másért.
17:46
tudtam, hogy ezt fogod hinni.
NEM, én nem ezért vagyok bunkó. Mondtam már, hogy Dr.House-hoz hasonló stílus, nem barátkozom, goromba arcot vágok és ha pl azt mondja valamire, hogy cuki, bebizonyítom, hogy nem az. Ha valaki azt mondja, hogy szerelmes, bebizonyítom hogy nem az. Minden hiedelemről és babonáról bebizonyítom, hogy baromság amiről csak tudom és mogorva, hideg hangnemben. Nem vagyok pozitív.
Ezért, nem azért mert leb*zizok embereket meg hasonlók.
Hm, ez nem bunkóság, az biztos.
Amúgy mindenkinek a lelkébe ne gázolj bele, vagy más stílusba mond.
Mert van bunkó stílus is és bunkóság külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!