Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi lehet a neve ennek a fóbiának?

Mi lehet a neve ennek a fóbiának?

Figyelt kérdés

A családom/családtagok/rokonok közelében nem tudok az lenni aki valójában vagyok.

Igazából megbotránkoztató vagyok az életben, bunkó is, szavakat kiforgató, dolgokat bebizonyító mindenbe belekötős ember. Amolyan Dr.House szerű, csak nem vagyok orvos. A saját személyiségembe most jobb ha nem megyünk bele, mert filozófiailag meggyőződésem, hogy normális ha ilyen vagyok...

A problémám a következő, érthetetlen diszkréció fűz a családomhoz, szóval egy családi összejövetelen nem merek vagy nem akarok szólni semmit mert félek hogy megbántok valakit és akkor miattam lesz elrontva ez az egész hülyeség amiket összejöveteleknek hívnak. Oké valahogy kínszenvedések közt ez még menne is, elhallgatom az irracionális hülyeségeket amiket simán kiforgathatnék, de teljesen félreismernek, azt hiszik 1 hülye vagyok aki csöndben ül és ez a nyomasztó érzés miatt hülyén is reagálok (ugye ok, okozat....) és a végeredmény, hogy egy idiótának érzem magam nap végére... MITŐL VAN EZ? Annyira logikátlan.

2010. dec. 26. 18:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én ilyen vagyok.

Viszont a kérdés adja magát, család közelében miért érzem ezt a hihetetlen elnyomás szerű valamit...

2010. dec. 28. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem családnál azért nem mert tiszteled őket és még ha tudod is h nincs igazuk nem fogsz leállni velük vitatkozni mert tiszteled .
2010. dec. 28. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:

"Én ilyen vagyok"

Lehetsz másmilyen is, ha akarsz.

Kipróbálhatsz több mindent.

Az összes fagyiízt kostóld meg, mielőtt lesz egy kedvenced!

2010. dec. 28. 20:17
 14/14 anonim válasza:
Hogy fóbia-e vagy sem azt döntse el a szakember. Mindenesetre a normális ember általában toleráns legalábbis bizonyos mértékig. Ha te mint fiatal egyén erre nem vagy hajlandó ( szándékosan nem képességet írok) akkor ahogy mondják " az élet fog megtanítani ". Hogy ez mit jelent arról kérdezd meg valamely idősebb családtagodat.
2011. jan. 7. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!