Mi a véleményetek arról ha valakinek ünnepi alkalomból pl. névnap, születésnap, húsvét, karácsony stb. üzenetet küldtök és válaszra sem méltat pedig nyilvánvalóan olvasta az üzenetet?
Köszi a válaszokat...
Egyébként internetről van szó
Én ugyanezen gondolkodtam, mert velem épp ez történt. Egy nagyon közeli rokonunknak küldtünk köszöntést. Nem az interneten, hanem levélben, de semmilyen választ nem kaptunk, pedig tudjuk, hogy megkapta a levelet (regisztrált volt). Nem azt vártuk, hogy majd nem tudom, hogy milyen szépet mond, de még annyit sem mondott emailben, hogy Kellemes Húsvétot.
Én azt gondolom, hogy egy nagy ünnepnél nem felejti el az ember a saját testvérét, hogyha közben másokkal bulizik az adott ünnep alkalmából, mert akkor az ünnepről sem tud elfeledkezni. Szóval ha nem elfelejtette, akkor bunkó.
Hát nagyon igazatok van...
Most már tudom hogy nem csak nekem volt hiányérzetem ezzel a dologgal kapcsolatban...
Köszi mindenkinek sziasztok...
Egyébként szerintem hasznos ez az oldal és jó hogy így ki kiabálhatod a nagyvilágba ha valami kérdésed van
És megismerheted az emberek véleményét a problémáddal kapcsolatban...
Ugyan már, ez nem illetlenség.
Egyszer például az egyik ismerősöm küldött egy levelet, hogy boldog születésnapot kíván és pár hónappal később olvastam csak el, mert nem nagyon nézem a leveleimet.
Ezért nem kell megharagudni rá -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!