Bunkóság lenne, ha jövőre én adnám a locsolóknak a "kölnit"?
Idén is kb. 9 féle parefümtől bűzlik a hajam és rettentően zavar... Arra gondoltam, hogy jövőre egy kis kölnis üvegbe vizet tennék és minden locsolót megkérnék, hogy azzal locsoljon meg. Szerintetek jó ötlet, vagy bunkónak tartanának?
L/15
2. hozzászólónak!
Na éppen az a bunkóság, ha elmész otthonról, csak hogy ne locsolhassanak meg téged! Gyáva vagy! :) Amúgy nem kell ahhoz elmenned otthonról, ha nem akarod, hogy meglocsoljanak, egyszerűen azt mondod, hogy NEM! Aztán akkor nem locsolnak meg! Légy határozott!
Elsőnek igaza van, évente egy alkalmat nem bírsz ki?
Bűzlesz a sok parfümtől, na és?
Majd este hajat mosol és ennyi... felesleges, e miatt kellemetlen helyzetbe hozni a locsolókat.
Én nagyon rég nem járok locsolkodni, de visszagondolva, ha valaki megkért volna, hogy ne az én kölnimmel locsoljam meg, akkor már csak azért is meglocsoltam volna a sajátommal...
Kb. olyan, mint amikor mondják, hogy "kicsit csak kicsit locsolj meg, ne sokat", én anno ilyenkor már csak azért is úgy meglocsoltam az illetőt, hogy még a szemébe, szájába is lecsorgott...
én abszolút locsoláspárti vagyok (fiúként könnyű, elismerem), de semmi kivetnivalót nem látok az ötletben
én is vízzel locsolok (nem vödörrel)
elmenni otthonról, na az a taplóság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!