Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Bunkóság lenne, ha jövőre én...

Bunkóság lenne, ha jövőre én adnám a locsolóknak a "kölnit"?

Figyelt kérdés

Idén is kb. 9 féle parefümtől bűzlik a hajam és rettentően zavar... Arra gondoltam, hogy jövőre egy kis kölnis üvegbe vizet tennék és minden locsolót megkérnék, hogy azzal locsoljon meg. Szerintetek jó ötlet, vagy bunkónak tartanának?

L/15

2010. ápr. 5. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki ilyenre kérne meg engem, ahhoz tuti vödörrel jönnék vissza.
2010. ápr. 5. 14:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyszer egy évben kibírod, én ilyekor pont ezért "nem vagyok itthon" :D De a te ötleted inkább bunkóság.
2010. ápr. 5. 14:32
 3/13 anonim ***** válasza:
És abban mi volna a jó? Emlékeznél rá? Elvesztené minden varázsát a dolog.
2010. ápr. 5. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
47%

2. hozzászólónak!

Na éppen az a bunkóság, ha elmész otthonról, csak hogy ne locsolhassanak meg téged! Gyáva vagy! :) Amúgy nem kell ahhoz elmenned otthonról, ha nem akarod, hogy meglocsoljanak, egyszerűen azt mondod, hogy NEM! Aztán akkor nem locsolnak meg! Légy határozott!

2010. ápr. 5. 14:41
 5/13 anonim válasza:
40%

Elsőnek igaza van, évente egy alkalmat nem bírsz ki?

Bűzlesz a sok parfümtől, na és?

Majd este hajat mosol és ennyi... felesleges, e miatt kellemetlen helyzetbe hozni a locsolókat.

Én nagyon rég nem járok locsolkodni, de visszagondolva, ha valaki megkért volna, hogy ne az én kölnimmel locsoljam meg, akkor már csak azért is meglocsoltam volna a sajátommal...

Kb. olyan, mint amikor mondják, hogy "kicsit csak kicsit locsolj meg, ne sokat", én anno ilyenkor már csak azért is úgy meglocsoltam az illetőt, hogy még a szemébe, szájába is lecsorgott...

2010. ápr. 5. 14:42
 6/13 anonim válasza:
Mond azt, hogy allergiás vagy, csak 15 év után jöttél rá. Biztos elhiszik :D
2010. ápr. 5. 14:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
14:41-nek: látom nem érted a célzást (meg a "" jelek funkcióját). Itthon vagyok, csak evvel tudatom, hogy én nem szeretem ezt a locsolósdit. Hozzánk csak vmi ismerős, már felnőtt fia és annak a szintén felnőtt gyerekei szoktak járni, de azt is csak megszokásból, idén egyikük talán ha jött volna. Nem köszi. Ha családtag jön, ő persze locsolkodjon, az megint teljesen más. De nem nyomok a kezébe egy üveg parfümöt, hogy evvel légyszi, ha már eljött. Én csak az "meglocsollakelnehervadjholazezres" embereket nem tolerálom. Így már érthető?
2010. ápr. 5. 14:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem, hogy nem jó ötlet...xD Na sebaj.:)
2010. ápr. 5. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:

én abszolút locsoláspárti vagyok (fiúként könnyű, elismerem), de semmi kivetnivalót nem látok az ötletben

én is vízzel locsolok (nem vödörrel)

elmenni otthonról, na az a taplóság

2010. ápr. 5. 15:02
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
Akkor én tapló vagyok. Egy koldulássá alacsonyított ünnep nekem a húsvét.
2010. ápr. 5. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!