Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Thaiföldön valóban ennyire...

Thaiföldön valóban ennyire nyílt a gyermekprostitúció? Senki se fél semmitől? Saját tapasztalat!

Figyelt kérdés

Thaiföldön voltam nyaralni. Egyedülállóként. A hotelben megkérdezték igénylek-e room assistant-ot?

Na hát tudni kell hogy (a szálloda "hírnevétől" függően) a room assistant mindig prostituáltat jelent, aki elvileg a vendégnek "segít" bármiben. Nyilván ez a rendőrség stb miatt van így hiszen elvileg mi kivetnivaló van abban ha én igénylek segítséget a kipakoláshoz vagy akár a fürdéshez.

Szóval a room assistant egyenlő azzal kérek-e prostit.

De kevésbé jó nevű szállodákban a room assistant bármilyen korú és nemű lehet a vendég igénye szerint. Ha én közlöm hogy 10 éves kisfiút kérek, akkor azt küldenek. A szobába feljön, ajtó becsukódik, és onnantól fogva ami belefér. Fotózni videózni is akár.

Mindez teljesen nyíltan, a szállodák körül mindig egy sereg mindenféle korú és nemű fiatal és gyerek őgyeleg és nyíltan szólítgatják meg a külföldieket. Room assistant room assistant mister? kb ennyit tudnak angolul.

És ott aztán van minden. Az óvodás korú gyerektől kezdve bármi. Fiú lány ami kell. És a külföldiek se szívbajosak, láttam én pocakos ötvenes pacákot bevonulni a szobába ránézésre bőven 10 alatti gyerekkel. Biztos segített neki sorba tenni a zoknikat.

Nyilván a turisták jó része ezért megy oda.

Csak nem értem: hatóságoknak nincs szeme? Vagy ők is benne vannak a buliban?

2016. márc. 4. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
pfffffffffháhhhhh :D
2016. márc. 4. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

A szülő, nevelő felelős egy ideig az emberért. A fogantatástól 18 évig (+/-3) Ennek oka van. A földi létállapot elfoglalása ~20-30 évig tart- addig nincs itt az egész felnőtt tudatállapotra jellemző döntésképes felelősségteljes tudat.

Egy 2-3 hetes/ hónapos nem tud élni, ha kiteszik a szálloda elé. És vannak olyan morálisan mélyen lévő lények, akik saját perverziójukhoz felhasználják, alantas párperces "kielégülésükért" felhasználják és tönkreteszik az egész (!) léletét. Van olyan a bűnügyi nyilvántartásban, hogy "rokon" 6 hónapost erőszakolt meg.

A szülő az Isten a kisgyerek világképében. A szüleit/nevelőit a kicsi gyerek feltétel nélkül szereti, bármit csinál az. Az Apa a felettes én!

- annak aki nem hajlandó Istent elfogadni, ezt annak is tudnia kell.

Ha megkérik a kisgyerekeket, rajzolja le a Jóistent - érdekes képek lesznek a 4 éveseknél: esetleg melegítős, tornacipős, üveggel a kezében - az a Jóisten - szívszorítóan hasonló ahhoz az emberhez, aki az üveggel veri esetleg részegen veri:((

Ezeknek átgondolásával gondolja át az előző furcsa hozzászólásokat az írója.

2016. márc. 4. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben egy dolgot lehet tenni: a médiának ma már nagy szerepe van. Csinálni egy képet ahogy az 50-es pacák bevonul a gyerekkel (na úgy, hogy ne vegye észre) és felrakni az internetre. A médiának hatalmas nagy hatalma van, gondoljuk csak bele arra a fogorvosra aki lelőtt egy oroszlánt, vagy arra a nőre aki felrúgta a menekültet, mind a kettő felkerült netre és pillanatok alatt tönkretették az életüket.
2016. márc. 5. 09:39
 14/15 A kérdező kommentje:

"Csinálni egy képet"

Te most viccelsz? Szted hány képet csinálhatnék? Voltam strandon hát ott kb az összes eu/amcsi turista AZÉRT VOLT ott..

Ősz hajú vénember 4 tini fiúcskával hajót bérelt és elmentek hajókázni pl.

Mondom millió képet csinálhatnék.

Meg millió kép készül is. Felmész a netre thai boys stb millió ilyen fiúcska lányka van dagadt vén turisták mellett.

meg aztán: ki vagyok én? mi vagyok én? Valami erkölcsharcos?

Én is voltam tahi prostinál. Mondjuk az legalább nagykorú volt. (remélhetőleg)

2016. márc. 5. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez a kérdés most marketing az aberráltaknak vagy mi?
2016. márc. 27. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!