Nektek nincs elegetek ebbôl a '30 éves korom elôtt gyereknek és háznak kell lennie, ha törik, ha szakad' jelenséggel?
Neked es nekem teljesen mas az ertekrendunk es pont. En a praommal, most mar Ferjem 6 eve jottem ossze. Ennel elobb szerettunk volna babat, de igy is orulunk nagyon hisz mar 1 eves. En 26 lettem Ferjem 28 lesz. Eloszor bsc diplomat letettuk, most msc. Mi ezt valasztottuk. Ferjem emellett meg dolgozik is. Ha en befejezem az msct utana melozok nem lesz gyerekem 30 elott es mind2 alma az volt, hogy fiatalon legyen gyerekunk( persze normalisan ertve fiatal). Van kinek karrier buli utazas fontos...nekunk csalad....Ferjem talan azzal fogalmazta meg jol " nem akar a gyerek nagyszuloje lenni". Nem rosszindulatbol irom ezeket, tok kozombosen csak a kerdesre valaszolva. Mi ilyenek vagyunk es emellett egyetemre jart tanult emberek( ezzel nem azt mondom, hogy mas nem ertelmes) Mi is varhattunk volna mig osszejon hazra penz, de ebben az orszagban akkor 40 evem elott gyerekem se lenne :( Ferjem epiteszmernok es minimalbert kerea...rohej...szerencsere szulok segitwnek es szeretik az unokajukat:) vegzunk mscvel es megyunk innet ugyanis Ferjem felnemet( keretik most nem politizalni, de vannak ismeroseink es pont)
Mi nekunk csalad volt fontosabb. Persze neha jo lenne elmenni bulizni, de itt van Ferjem igy is jok az esteink nem kell ahhoz bulizni menni. Nem mondom, hogy komoly ember vagyok ( kapcsolat teren es felfogasilag igen) de ugyanolyan lokott, mint Ferjem :)
Remelem segitettem valamit a valaszomban. En orulok, hogy eletem parjat koran megtalaltam ( hisz jott ment kapcsolattal nem is szabad komoly dolgokban gondolkozni) es ezzel almaim beteljesultek:)
Csak egyszeruen mindenkinek mas igenyei vannak. Baratnom 25 evesen szakitott 5 ev kapcsolat utan, de ha meg folytatodott volna se erezte volna keszen magat gyerekre. Masik szinten 25 es ilyen szinten irigyel. Mindenki mas en magamat szerencsesnek tartom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!