Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ciki 31 éves lánynak lakótársa...

Ciki 31 éves lánynak lakótársakkal lakni? (mindenkinek van külön szobája)

Figyelt kérdés

Már 3 éve költöztem ebbe az albérletbe. Akkor két velem egyidős dolgozó lánnyal laktam. Azóta ők elköltöztek. (Nem egyszerre). Összeköltöztek a pasijukkal. Most két egyetemista lánnyal lakom. Így már én érzem magam furcsán, hogy egyetemistákkal lakom.

Igaz hogy én reggel elmegyek otthonról és általában este jövök, mert többnyire van programom munka után is. De néha cikinek érzem.

Főleg mikor ismerkedni szeretnék. Szégyellem bevallani egy nálam idősebb pasinak, hogy vannak lakótársaim.

Nem tudom mit csináljak, most keresek annyit, hogy egy olcsóbb garzont tudnék bérelni egyedül. De akkor szinte alig tudnék félrerakni pénzt. Ha itt maradok talán egyszer lenne esélyem összerakni egy saját kislakásra valót. De ahhoz legalább még 1-2 év kellene.

Vagy persze jó lenne párt találni és akár együtt elköltözni egy albiba vagy ilyesmi. De félek, hogy ezzel elijesztem a pasikat, hogy én most nem egyedül lakom.

2015. dec. 29. 21:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
2. még viccnek is rossz volt. :D
2015. dec. 29. 22:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki? Ebben szerintem semmi szégyellni való sincs. Ha jól érzed magad, akkor inkább maradj a társbérletben és a megspórolt pénzből nyiss egy-két lakástakarék számlát. Én ha egyedülálló lennék, akkor nem ijednék meg tőle, én is laktam társbérletben.

A 46%-ossal pedig ne foglalkozz, nagyon hihető, hogy ekkora sikerek mellett itt lóg az oldalon. Szerintem még otthon lakik a mama-hotel egyik félszobájában és itt osztja meg az álmait.

2015. dec. 29. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

# 10

Egyáltalán nem esz a kefe, csak hihetetlen a sztorid. Sok minden változott a világban, de a szorzótábla speciel nem. Meg az sem, hogy egy évben csak 12 hónap van.

Na jó, sok helyen volt akkor még 13. havi bér is, biztos abból jött össze a 10 milla :)

2015. dec. 29. 23:13
 14/21 anonim válasza:
100%

Szia Kérdező!

Ha ismerkedsz, és olyan pasival jössz össze, akkor ne érezd cikinek!

Neked így alakult az életed eddig, próbálsz "kitörni", gyűjtesz saját otthonra, ez inkább becsülendő!

Aki meg máshogy kezeli a kérdést azzal valószínűleg amúgy sem jönnél ki....

Még annyit, ha összejössz valakivel akkor praktikussági okokból max a pasinál alszotok többet együtt.

35/F

2016. jan. 2. 16:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk jobb, mint szülőkkel lakni.
2016. jan. 2. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Elég kellemetlen, remélem, én nem jutok erre a sorsra. Mi vezetett idáig egyáltalán? Miért nem tudtál feljebb lépni magánéleti és/vagy anyagi szempontból? Gondolod, hogy volt összefüggés a kettő között, vagyis pl. azért nem jött össze egy kapcsolat, mert nem volt hol lakni, vagy azért nem, mert sok volt a munka? Törekedtél arra, hogy jobb legyen valami, próbáltál más munkahelyet? Munkán kívül csinálsz egyebet is, vagy céltalanul lézengsz? Voltak korábban terveid?
2016. jan. 3. 11:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16-os, én nem értem, hogy ebben mi a kellemetlen és azt sem, hogy miért olyan rossz, hogy aggódsz, nehogy erre a sorsra juss. A feleségem legjobb barátnője is hasonló cipőben jár ebben a korban. Aranyos, kedves lány, csak a pasikkal nincs szerencséje. A magyar átlaghoz képest jól keres, mégis az egyik barátnőjével lakik közös albérletben (neki van párja, de még nem laknak együtt). Simán megtehetné, hogy vesz egy lakást, de neki ez nem életcél. Nem szeretné egyenlőre lekötni magát. Sokszor úgy tűnik, hogy még maga sem tudja, hogy egyáltalán hol akar élni. Több nyelven is beszél és több országban is élt már rövidebb-hosszabb ideig. Ő hitel fizetése helyett inkább utazik, világot lát. Olyan helyekre is eljut, amikről én csak álmodozom, pedig mi sem keresünk rosszul. Csak kapkodom a fejem, hogy éppen honnan hozott nekünk ajándékot. Gondol egyet és pár hét múlva már indul is. Megteheti, mert a munkaköre megengedi. Persze ő is szeretne családot, de amíg nem jön össze neki, addig miért bánkódna? Nem mindenkinek a saját lakás és a család az életcélja. Minden ember más és más szerencsére.
2016. jan. 3. 15:59
 18/21 anonim ***** válasza:
6%

Azért kellemetlen, mert nem tudja, ki ő és mit akar, holott egy felnőtt emberről van szó. Ez a ciki igazából, meg az, hogy látszólag nem fejlődik sehova, hiszen már 3 éve tart ez az állapot. Nem pedig az, hogy nincsenek anyagi javai...

Persze van, hogy nincs lehetőség lépni, mert esetleg van olyan szerencséje az embernek, hogy nincs még örökség, hiszen a szülei nagyszerű egészségnek örvendenek.

Ellenben fura az is, hogy egy 31 éves lányként és pasiként beszél magáról és az aktuális zsákmányáról. A lelki egészséghez az is hozzátartozik, hogy igény van egy társ jelenlétére az életben.

Mi a probléma, mi volt korábban a probléma a társkereséssel kapcsolatban? Nem lehet, hogy inkább csak az elköteleződéstől fél a Kérdező, és ezért nem tesz lépéseket annak érdekében, hogy mondjuk ne szégyelljen hazavinni egy férfit?

2016. jan. 3. 18:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Csak az a ciki, hogy 31 évesen lánynak tartod magad.
2016. jan. 11. 09:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki, én is évekig éltem lányokkal és még külön szobánk sem volt. 32 éves voltam, már öt éve éltem akkor így, ekkor ismertem meg a páromat, akit ez egyáltalán nem érdekelt. Végül az akkori lakótársam lépett és a kedvesem költözött be.
2016. jan. 19. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!