Mit tegyek? Megőrít az osztályom!

1.megoldás: Aki beszól, rögtön szólj vissza mindenki előtt olyat, amivel a lelkébe taposol és elszégyenli magát.
2.megoldás: Ne foglalkozz velük, tégy úgy mintha minden rendben lenne, és legyél jókedvű, mert ha megsértődsz, csakazértis csinálják.

az a kép a bajuk:S
de hát nemértem..:(
köszönöm a válaszokat:)
megpróbáltam jókedvű lenni,meg nem foglalkozni velük de csak ordibálták a "szép"megjegyzéseket.Hallgattam a zenét minden szünetbe hogy ne halljam mit beszélnek de ez sem segített.:( vannak az osztályba olyanok akiket még nemtudom milyen oldalra is feltettek mert kamerába... na értitek. azokat miért hagyják békén? én sosem ártottam nekik suliban csendes vagyok meg megpróbálok alkalmazkodni hozzájuk.Lehet hogy ez a baj?Megkellene próbálnom olyannak lenni mint ők? csak az rossz hogy én nem szeretnék olyanná változni.:/

Én csak fejfájáscsillapitóval és szanax-szal vagyok hajlandó bennmaradni. :S
Nem képek miatt utálank ,úgy alapjáraton nemvagyok nekik szimpi. :D Valljuk be, tényleg elborult és elvont vagyok :D Igazábol nem érdekelnek amig kussban vannak. De amikor elkezdenek nyávogni, rosszul leszek. :(

Velem dettó ez van. Én egyszerűen nem hallom meg h mit mondanak. Van egy bnőm meg néhány haverom azokkal szoktam lenni az udvaron ha szünet amikor becsörögnek és még nincs benn a tanár azt meg csak igyekszem túlélni vhogy. Szerencsére már 7.-es vok és már csak ezt az évet kell kibírnom plusz a 8.-at aztán ballagáson megmondom nekik:Császtok csürhe nem fogtok hiányozni! :D
L/13
úhh :S szegény:S:/
nekem az a rossz hogy már nincs ilyen "kimenős szünet"
meg sajnos még 2évet kikell húznom velük:S:S
nemtudom milesz:S
meséltem 1 kicsit anyának ő is azt tanácsolta hogy mikor így beszélnek próbáljak meg másra gondolni.meg szószerint" szard le őket.fel akarnak vágni csak nem tudnak"xD:S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!