Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tegyek? Megőrít az osztályom!

Mit tegyek? Megőrít az osztályom!

Figyelt kérdés
Mostanába ahogy bemegyek a suliba elkap a hányinger és nagyon rosszul érzem magam. Nemrég felkerült internetre rólam egy kép és azt az egész osztályom végigküldözgette.Tudom én vagyok a hibás mert minek csináltam képet..A lényeg az hogy megkeserítik az életem.Mikor bemegyek mindig rossz megjegyzéseket tesznek és egész nap égetnek,beszólogatnak.De olyan szinten hogy az már fáj.Nagyon sokszor rámjön a sírás persze én vagyok a hülye:/de szerintem az életben mindenki követ el hülyeségeket.:/ nem tudok úgy csinálni mintha nem érdekelne meg ilyesmi de ez lehet azért van mert nem vagyok olyan egoista,nagyképű és nem vagyok tele önbizalommal.Gondolkoztam azon hogy elkezdenék velük beszélni hogy nem kellene ezt csinálniuk mert róluk is feltudnék sorolni sok dolgot(ami nekik is rosszul esne hogy felhozom) de nem megy.Osztályfőnökömnek sem merek szólni mert még talán megis vernének.Nagyon szeretnék másik osztályba vagy iskolába menni csak a szüleim nem engedik.Azt mondják hogy ha elkezdtem próbáljam meg végigcsinálni.Szerintetek hogy csináljam?
2010. márc. 23. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan mi a bajuk veled?
2010. márc. 23. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

1.megoldás: Aki beszól, rögtön szólj vissza mindenki előtt olyat, amivel a lelkébe taposol és elszégyenli magát.

2.megoldás: Ne foglalkozz velük, tégy úgy mintha minden rendben lenne, és legyél jókedvű, mert ha megsértődsz, csakazértis csinálják.

2010. márc. 23. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Menj át másik iskolába, mond meg a szüleidnek holnap reggel hogy nem fogsz bemenni abba a suliba mert nagyon rosszul érzed magad ott.
2010. márc. 23. 17:05
 4/10 A kérdező kommentje:

az a kép a bajuk:S

de hát nemértem..:(

köszönöm a válaszokat:)

megpróbáltam jókedvű lenni,meg nem foglalkozni velük de csak ordibálták a "szép"megjegyzéseket.Hallgattam a zenét minden szünetbe hogy ne halljam mit beszélnek de ez sem segített.:( vannak az osztályba olyanok akiket még nemtudom milyen oldalra is feltettek mert kamerába... na értitek. azokat miért hagyják békén? én sosem ártottam nekik suliban csendes vagyok meg megpróbálok alkalmazkodni hozzájuk.Lehet hogy ez a baj?Megkellene próbálnom olyannak lenni mint ők? csak az rossz hogy én nem szeretnék olyanná változni.:/

2010. márc. 23. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Én is csak azt tudom mondani, hogy szard le egyszerűen amit csinálnak. Szólj vissza mindig. De a legjobb lenne, ha kiütnéd az egyiket, amikor nagyon nem bír magával. Egyért még nem fognak kirúgni.
2010. márc. 23. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Én csak fejfájáscsillapitóval és szanax-szal vagyok hajlandó bennmaradni. :S

Nem képek miatt utálank ,úgy alapjáraton nemvagyok nekik szimpi. :D Valljuk be, tényleg elborult és elvont vagyok :D Igazábol nem érdekelnek amig kussban vannak. De amikor elkezdenek nyávogni, rosszul leszek. :(

2010. márc. 23. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Milyen kép? Mit csinálsz a képen?
2010. márc. 23. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem dettó ez van. Én egyszerűen nem hallom meg h mit mondanak. Van egy bnőm meg néhány haverom azokkal szoktam lenni az udvaron ha szünet amikor becsörögnek és még nincs benn a tanár azt meg csak igyekszem túlélni vhogy. Szerencsére már 7.-es vok és már csak ezt az évet kell kibírnom plusz a 8.-at aztán ballagáson megmondom nekik:Császtok csürhe nem fogtok hiányozni! :D

L/13

2010. márc. 23. 20:08
 9/10 A kérdező kommentje:

úhh :S szegény:S:/

nekem az a rossz hogy már nincs ilyen "kimenős szünet"

meg sajnos még 2évet kikell húznom velük:S:S

nemtudom milesz:S

meséltem 1 kicsit anyának ő is azt tanácsolta hogy mikor így beszélnek próbáljak meg másra gondolni.meg szószerint" szard le őket.fel akarnak vágni csak nem tudnak"xD:S

2010. márc. 23. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem is nagyon bunkók voltak középsuliba.Békés-megyébe lakok és elmentem Szolnok-megyébe.Ott a vezetőség is mogorva,diktatórikus,alárendelő empátiamentes volt.Akkoriban énis extrém tutyimutyi voltam.
2010. szept. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!