Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lányok/ nők! Szerintetek...

Lányok/ nők! Szerintetek 'meleges', ciki, ha egy férfi vegetáriánus?

Figyelt kérdés
Lelki okokból az, nem egészségügyi indokkal.

2015. dec. 5. 17:50
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

A férfiasság tényleg ennyire törékeny? Sírok a röhögéstől :D

Amúgy nem ciki lol, azt eszel amit akarsz.

2015. dec. 6. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Párom 32 éves, 10 éve vega, etikai okokból. Én is az lettem mellette. Szerintem nem meleges, nem ciki. Mondjuk mielőtt megismertem sem rajongtam annyira a húsért, keveset ettem, és főleg csirkét, halat.

30N

2015. dec. 6. 15:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy félreérthető volt a kérdés, de ha 10-ből 11-en azt írtátok volna, hogy ciki, természetesen akkor sem változtattam volna semmit az étkezési szokásaimon, és ezt minden 'hithű' vega tudja. Csupán érdekelt mások véleménye, ami sokszor kimondatlanul marad udvariasságból, vagy csak érzékelni lehet a metakommunikációs jelekből.
2015. dec. 6. 20:10
 14/14 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Sokkal egészségesebb! Egyébként meg abszolút magánügy, hogy ki mit eszik.
2015. dec. 7. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!