Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Készülsz már a húsvéti ünnepek...

Készülsz már a húsvéti ünnepekre, várod a locsolókat?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én fiú vagyok, de várom a húsvétot. Anyám, nagymamám, párom anyját, rokonokat kölnivel, párom + hugát szódával/vödör vízzel szoktam "meglocsolni" Nem pénzért, ez ilyen szokás. Fiatalabb koromban sem volt szokás, hogy pénzt kaptam volna érte, de az osztályba akkor is mindig mesélték, hogy mennyit "kaszáltak" vele.

19/f

2010. márc. 20. 20:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
kifejezetten még nem készülök, de várom már nagyon :) megyünk locsolóbálba is a férjemmel, reggel meg jönnek majd a locsolók, ez kedves szokás, én szeretem, férjem emberei mindig az elsők, már reggel hatkor itt állnak szódásüveggel az ajtóban :) meg lehet jókat sütni, ilyesmi. szerintem a karácsony után a legjobb ünnep :)
2010. márc. 20. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
ja, 28/N
2010. márc. 20. 23:05
 14/15 anonim válasza:
0%

Soha életemben nem vártam:S A legutálatosabb ünnep az egész közül. Jár a sok b**i mondván locsolkodni közben meg az édességre emg a pénzre hajt oszt ha nem adsz eleget akkor még bunkón szóvá is teszik... xD mondjuk nálunk már 6 éve nem járnak mert nem engedjük be őket :D igaz minden éven van pár próbálkozó :D

14L

2010. márc. 21. 09:19
 15/15 anonim válasza:
0%

locsólókat pároslábbal rugdosom ki...

amúgy meg ajándékokat várom.*.*

2010. márc. 21. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!