Készülsz már a húsvéti ünnepekre, várod a locsolókat?
Basszus mikor lesz húsvét?
Még a karácsonyfát sem szedtem le!
Én nagyon szeretem az ünnepeket, így nagyon várom már a húsvétot is! Feledhetetlen emlék a tojásfestés, nem hagynám ki soha. És a legemlékezetesebb a locsolkodás :)
Te hogyan készülsz az ünnepre?
20/L
Április 4-5...
Nem, még nem.Nem nagyon szeretem...főleg a locsolós részét.
17:46
Van egy "kis putrim" nagyon vidéken, és ősz óta nem jártam még a közelében sem. Biztosan megnőtt a fű, ki kell takarítani a faházat, ha kellemes lesz az idő, akkor lehet bográcsozni a szomszédokkal. Elég sokan vagyunk ezen a részen, sok a kisgyerek, nagyon kellemesen telnek a napok, ráadásul és is pihenhetek egy kicsit. A locsolkodást már nem szeretem.
a fiú lennék, biztosan várnám a pénzt .. XDD
de nem, nagyon nem várom, el is megyek ittholról locsolódók megmajd megkeresnek . bujocskazunk : AA
15*L
Régen jó volt, vártam a locsolkodókat, amikor meg apuék mentek rokonokhoz engem is vittek és nekem is csurrant cseppent valami :)
Manapság már úgy vagyok vele, hogy csak eszébe ne jusson senkinek hogy lány vagyok :) Ezerféle kölni illata (szaga?), sonka-tojás...hát nekem már nem jön be. Inkább elmenni kirándulni, horgászni.
Hála az égen ez is megoldódott idén, mert dolgozok :) remélem a kollégák nem vesznek észre :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!