Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Csak engem zavar? Vagy mást is?

Csak engem zavar? Vagy mást is?

Figyelt kérdés

A zene hallgatásról lenne szó először.

A buszon, metrón,stb...vonaton,nekem miért kell hallgatnom a más zenéjét?Az első járműveken még hagyján, mert ott nem utazunk sokáig.De a vonat, na az kiborít.Ma reggel is..A kocsi egyik végében ültem az ajtónál a lány, akiről szó van a kocsi másik végében az ajtónál, szintén.És miközben zakatol a vonat, értem a dal szövegét, amit énekelnek a fülébe....Nah én ettől nagyon kivagyok.Szépen mondtam neki, hogy vegye már hallkabbra, mert még én is értem a szöveget.Semmi....Mindez hajnalban.Jó ő zenét akar hallgatni, oké.Én meg aludni.

Én is hallgatok zenéz, vonaton is, munkahelyen,bárhol.De úgy hogy mást ne zavarjak vele.

Most őszintén csak engem zavar ez?

A másik dolog, nah az munkahelyi probléma.

Itt a koleganő úgy csinál, mintha egyedül ülne egy irodában.Ő is hangosan hallgatja a zenéz, csámcsog, böfög, egész nap kommentálja mit csinál...Iszonyat.

A multkor szolt neki aki vele szembe ül, hogy vegye már hallkabbra a zenét, mert zavarja.Erre elkezdett ordítani, hogy te meg egész nap engem bámulsz...

Holott, pont fordítva.Egész nap azzal van erlfoglalva, hogy mikor evett (eszik)iszik,stb....

Mondanom se kell iszonyat veszekedés lett belőle...Azóta kuss van(ár bocsi)de meddig....!?!?

Szépen szóluk hozzá,de semmi.

Abszolúte a viccet nem érti.

A multkor kereste egy nő telefonon, de nem volt a helyén, és hogy el ne feledjem, oda írtam neki egy kis papírra, hogy hívja vissza.

Mikor jött, és látta a cetlit, kérdi:Na keresett? Én meg mondom neki viccesen, hogy ááá nem csak úgy oda írtam...

Na megsértődött.

Én már feladtam, és nem beszélgetek, nem kérdezek,elvagyok egész nap, hogy reggel "bedugom a fülem," és ha munkával kapcsolatos dolgaink vannak akkor beszélünk.Vagy ha telefonálok.Egyébként nem.Nekem ez iszonyat, mert eddig soha nem dolgoztam ilyen emberrel.

Óóóóm bocsi, hogy ennyire hosszú lett.

Köszi hogy végig olvastátok.

2010. márc. 16. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez az emberi intelligencia teljes hiánya, sajnos nem mindnekinek jutott ész, mikor osztották. Törődj bele. Az ilyenek nem veszik magukat úgyse soha észre.
2010. márc. 16. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Buszmegállóban hallgatta egy emo gyülekezet a zenét hangosan, odamentem, mondtam, hogy én nem szeretem ezt a zenét, tudnátok váltani? Vagy ha nem tudtok váltani, akkor jobb volna kikapcsolni. Erre kikapcsolták. Szerencséjükre.
2010. márc. 16. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyi rádió kussra egy fecskendő sósav a rádióba munkaidő végén másnap csend van.Nálunk bevált.Csak ne tudják ki volt.
2010. márc. 16. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak tèged zavar!!! Gyűlölöm, amikor zeng az utca/jàrmű a zenètől! Soha nem êrtettem, mièrt feltűnősködnek. Èn elèg gyakran odamegyek az illetőhöz ès ràordítok: FÜLHALLGATÓ! Àltalàban èrteni szoktàk, mire is cèlzok ezzel :)
2010. márc. 17. 01:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Akkor jó...már azt hitten bennem van a hiba, én vagyok hisztis.A munkahelyi rádióval az a gond, hogy a gépén hallgatja...de mi a f**nak van a fülén a fejhallgató..

Mert azért találták ki hogy csak az hallja, akinek afején van nem???

A másik meg senki ne mondja már nekem, hogy nem fáj a füle az ordító zenétől, mikor én értem a szöveget a zakazoló vonat, és kb 5 m távolságból....

2010. márc. 17. 09:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A hangerő még mindig a fájdalomküszöb alatt van. A 90-100 decibel nem fáj, de lassanként megsüketíti azt, aki sokat és sokszor hallgatja.

A hallókészülékek gyártásából élő vállalatok figyelemmel követik a fülhallgatós fiatalokat, mint leendő ügyfeleket.

2010. márc. 17. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudj, de te vagy túlérzékeny vagy, vagy direkt ezt figyeled... egyszerűen nem hiszem el hogy te FÜLLHALGATÓN keresztül hallod, mit hallgat a csaj. Azt még megérteném hogy zavar ha mobilon hallgatja fülhallgató nélkül. De ez szvsz bunkóság. Én komolyzenét hallgatok mp4- en és a sok unatkozó nyugdíjason látszik néha hogy olyan szívesen belém kötne miatta és direkt sasol, hogy mikor jön egy olyan rész, amiből esetleg hallhat valamit, hogy szólhasson érte. Na, ezeknek én sem veszem le. 31- esig lehet felvenni a hangot, az enyém kb 17-18 ason van buszmotor mellett. Fogja be.
2010. márc. 18. 14:34
 8/13 A kérdező kommentje:

Uccsónak...még jó, hogy te a nyugdíjas évgeidben már tök süket leszel! :D

Pont az ilyen bunkókról van szó.Remélem neked is lesz aki majd azt mondja a nyugdíjas éveidben, hogy FOGD BE!!!!

2010. márc. 19. 08:17
 9/13 anonim válasza:
Akkór te adjál hálát mert ami velem MINDEN reggel van az még SOKKAL durvább. Elösször is reggel a peronon van egy bolond csaj (kb 20 éves) aki zenehalgatás közben A DALT ÉNEKLI!!!Vagyis hát csak próbálja, de azt a kornyikálást ha bevetnék a teroristék ellen mindenröl beszámólnának 5 perc múlva. Ha ez még nem lenne elég akkór amint felszálok a hévre egy arab emberrel találom szembe magam aki természetesen arab zenét halgat! (aaaalllllaahhhhhhh ihaaaammmmúrrr.....) Nahh ezt übereljétek =)
2010. márc. 20. 16:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Olvasni tudsz? Azt mondtam NEM hallhatja mit hallgatok mert nem hangos. Áhh, minek magyarázok úgyse érted.
2010. márc. 20. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!