Őszintén, most tényleg vannak, akik társaságban is a telefonjukat nyomkodják?
Az én társaságomban nincs ilyesmi, szóval én sem értem ezt a nagy "júj, mutassuk meg, milyen bunkóság ez"-féle fb-s okosságokat... de közben meg lehet, hogy a tiniknél tényleg ez megy, ki tudja. De én is használok okostelefont, mobilnetet, elég gyakran, ha egyedül vagyok... én az a fajta vagyok, akit sokan b.tatnak online, hogy jaj, a buszon csak a telefonját nézi (amúgy szoktam olvasni, zenét hallgatni is)... most őszintén, aki nem ismer, nem tudja, mire használom, és annál nem jobb az, hogy bámulom a szemben ülőt.
De társaságban akkor szoktam, ha pl. nem tudunk vmit, és rákeresek google-ön, vagy bolhapiacon talál a párom vmi olcsó könyvet, és megkéri, nézzem meg, van-e fenn neten, és ha igen, mennyiért. Ahhoz tényleg prolinak kell lenni, hogy társasági programon vki előzetes szólás (pl. hogy bocs, meg kell néznem vmit, mert a munkámhoz kell) nélkül a facebookon lóg, ahelyett, hogy a társaságával foglalkozna.
"én az a fajta vagyok, akit sokan b.tatnak online, hogy jaj, a buszon csak a telefonját nézi (amúgy szoktam olvasni, zenét hallgatni is)... most őszintén, aki nem ismer, nem tudja, mire használom, és annál nem jobb az, hogy bámulom a szemben ülőt. "
Ezzel egyetértek. Meg ha pl. olvasok, akkor se vagyok jobban nyitott a szemben ülővel.
Az más kérdés, hogy valaki hirtelen ellenőriz valamit, de sokan azt állítják, hogy a tinédzserek ezt csinálják. Nem azt, hogy valaki egy társaságban ilyen, hanem hogy 4-en vannak mondjuk, és mind a 4 a telefonját lesi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!