Szerintetek ez nem "kicsinyes" dolog? (Vatera)
Már jó néhány éve Vaterázok, de szeptembertől visszaültem az iskolapadba, egy továbbképzésre, és e mellett dolgozok is, tehát egyáltalán nincs időm, ezért felhagytam a Vaterával.
Ezt előre tudtam, így augusztusig 1 forintos aukciókat indítottam, hogy mindent kisöpörjek.
Annyi mindent eladtam, bele is fáradtam a sok postára rohangálásba meg a számontartásba,hogy ki utalt, ki nem.
Viszont volt egy dísztárgy aminek a valós értéke 1500-3000 forint között mozog.Ezt a szerencsés vevő megnyerte magának 500 forintért.
Csomagolás közben véletlen letörtem belőle egy műanyag darabot, de gondoltam felesleges visszaragasztani mert a szállítás során megint le fog törni, hisz már nem a régi a rögzítés.
Így elküldtem a vevőnek, ő meg felhívott mikor megérkezett hozzá,hogy neki ez sajnos így nem felel meg.
Ezt megértettem, így azt mondtam neki,hogy küldje el a számlaszámát, és visszautalom a pénzt, a tárgyat meg tartsa meg, nem tartok rá igényt.
Ennek ellenére továbbra is emelt hangon beszélt, és kérdezgette,hogy mikor utalok, mondtam,hogy a jövőhét folyamán, de nem neki konkrét nap kell.
Mondtam egy napot, mire ő megnyugodott, de rögtön mondta,hogy print screen másolatot küldjek ha elutaltam a pénzt, és jelezzem felé.
Erre annyit válaszoltam,hogy jó persze, viszont hallásra, és letettem.
Rögtön hívott is vissza, de nem volt agykapacitásom beszélni vele, így nem vettem fel, aztán írt e-mailt, hogy várja az értesítőmet, meg nagy betűkkel kiemelve leírta a számlaszámát is.
Összegzésül, elismerem,hogy nem volt teljesen egyenes dolog,hogy hibás terméket küldtem neki, ugyanakkor jól tudom,hogy ő ezt megfogja ragasztani, és ugyan olyan tökéletes lesz mint volt, nem fog látszani a ragasztás sem, ha csak nem csonkolták le csuklóból a kezeit.
Azt gondoltam,hogy ez egy erkölcsi kérdés, 500 forint nem pénz, egy nevetséges összegről beszélünk, ezért tartom kicsinyesnek,hogy ennyire oda van.
Ha már 5 vagy 50 ezerről lenne szó, akkor azt mondom,hogy jó, annál én sem lennék nyugodt, de egyébként 501 pozitív érékelésem van, és összesen 2 negatív, az is azért mert nem vettem át a terméket amit vásároltam.
Neki is 200 valahány értékelése van, tehát ismeri a Vaterát.Miért idegesít engem ez az ember?
Már átutaltam a pénzét, de nem fogom értesíteni, majd megnézi ha ennyire fontos neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!