Csak én undorodom attól, ha egy nő sört iszik?
Olyan visszataszító,mikor fogja azt sört a kezében...
Az ok,mikor valami női italt iszik...(de ezt is alkalmakkor.)
:)
A Martini és a pezsgő női ital? A belinkelt kérdésben annak számít. Pedig én hány férfit ismerek, aki szokott martinizni, pezsgőzni! Mondjuk ezektől jobban is be lehet rúgni, mint a sörtől.
Na és a gyümölcsös sörök férfias italok? :D
szerintem nem a sört ivő nő/lány visszataszító, hanem aki olyan szinten le van részegedve, mint a sz&r és négykézláb bír menni max...! Ha megiszik egy baráti összeröffenés alatt annyi sört, amennyit bír, hogy biztosan tudja magát tartani (ez ugye személyenként változik, kinek mennyi) és még be sem inog, abban nincsen semmi visszataszító.
Mondjuk a részeg férfi sem egy szép látvány...
amúgy tényleg vannak ilyen emberek, akik így gondolkoznak. ha beülök valahova a barátommal, akkor általában whisky alapú italt kérek (vagy whisky jéggel, mert töményen nem olyan jó), a barátom meg pina colada és hasonlók. mindig neki adják a whisky-t. vagy étteremben én kérek steaket, a barátom csirkét kis salátával, és én kapom mindig a salátát.
én is iszok sört néha-néha. elég gáz, ha valaki szerint ez undorító és nőietlen. nem iszok soha egy italnál többet, részeg se voltam még, de egy részeg férfi ugyanolyan undorító, mint egy nő. megint ez a buta kettős mérce, és idióta sztereotípia. meg a nő csak alkalmakkor igyon. olyan szomorú vagyok, hogy ilyenek az emberek. bárcsak ne lenne ennyi buta ember a világban. :(
Ne idegeskedj.:)
Férfi is csak alkalmakkor igyon szerintem.
nem idegeskedtem, csak szomorkodtam. :(
már az is szomorú, hogy szerinted egy nő ne igyon sört. :(
Hát na...
Az olyan férfias számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!