Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy baj? Undorodom a testi érintkezés gondolatától (Többi lent)
Látok egy képet amin akár csak csókolóznak,már attól valamiért hányingerem lesz.elutasítok minden olyan dolgot ami a testi kontaktussal kapcsolatos.
vagy amikor nagy nehezen belemegyek az ismerkedésbe,és az xy személy komolyabban kapcsolatba akarna velem kerülni,és szóba jön a testiség legcsekélyebb formája is, rögtön visszavonulót fújok
és elutasítom az egész dolgot,és azt a személyt is,pedig nem azzal az adott emberrel van bajom,hanem a testiségtől írtózom! És annak a gondolata,hogy valaki hozzám érjen,undorral tölt el,és lehet hogy ez az oka annak is hogy még nem voltam szerelmes a 17 évem alatt!
Nem tudom miért érzem ezt!
Pedig nem voltam erőszak áldozata,egy egézséges családban éltem mindig is ,és most is abban élek.
Ez nagy probléma?miért van ez?
17/L
Szerintem majd találsz valakit, akitől nem fogsz majd undorodni.
De egy pszichológust felkereshetnél
És mi van ha aszexuális vagy?
Egy szakembert azért tényleg kérdezz meg.
vagy nem nőttél fel hozzá, vagy aszexuális vagy
nekem nembaj, csak ne találkozzak ilyen lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!