Csak én undorodom attól, ha egy nő sört iszik?
Figyelt kérdés
Olyan visszataszító,mikor fogja azt sört a kezében...
Az ok,mikor valami női italt iszik...(de ezt is alkalmakkor.)
:)
2015. aug. 21. 11:56
2/23 anonim válasza:
Csak te. Csak olyan novel jovok ossze, aki szereti a sort. /ha nem is mindig issza\ ;)
3/23 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyen véleménnyel, hogy valaki ettől undorodna. Ha őszinte véleményt akarsz, szerintem hülyeség is, mondom ezt úgy, hogy utálom a sört. De mindegy, te tudod. Mindenkinek van valami bogara. :)
4/23 anonim válasza:
Szerencsére csak te. Mondjuk én se szeretem a sört, de ilyen nincs, hogy férfi vagy női ital :)
5/23 anonim válasza:
Én is. Én lány vagyok, de szerintem nagyon "nőietlen".
6/23 anonim válasza:
Én is.Részeg nőnél nincs rondább látvány szerintem.
7/23 anonim válasza:
Ezek szerint nem, de magyarázd már el mik azok a "női ital"-ok!
9/23 A kérdező kommentje:
Itt kapsz választ. http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidit..
2015. aug. 21. 12:19
10/23 anonim válasza:
Remélem, egyedül vagy ezzel :D Én is jobban szeretem az olyan nőket, akik szeretik. Egyáltalán nem visszataszító. Egyébként meg "női italoktól" hamarabb lesz részeg, mint sörtől, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!