A 80-as években, hogy csinálták a párok?
Hogyan szexeltek?Milyen pozokban?
Azért kérdem mert az egyik barátnőm azt mondta csak lovaglóban,heti egyszer.Nos ez igaz?Köszi a válaszokat.
hát nélküled tényleg meglett volna az emberiség andizsuzsi
hogy ne ismerték volna... a 70es években már rég kibontakozott a szexuális forradalom, 80as évek már gyakorlatilag napjaink
:DDD
A '80-as évek azért nem a kőkorszak, basszus, tök ugyanúgy csinálták a párok, mint manapság. A szexuális kultúra kialakulása sokkal ősibb, mint a technikai forradalom (l. Káma Szútra, azt sem laptopon pötyögték össze), az időszámításunk sem az iPhone 6 megjelenésével kezdődik.:D
:D Ekkora hülyeséget :D
Én pl. liftben és vonaton is :) És mások is mindenféle helyen. A szexuális forradalom a 60-as években volt, bár szerintem előtte sem voltak olyan prűdek az emberek, mint sokan hiszik :)
A pózok ugyanazok voltak mit ma, amiket külföldi szexújságokból az is megtanult, akinek nem volt olyan fantáziája, hogy magától rájöjjön. :)
Ami akkor volt, ma viszont már nincs (szerencsére!), az a hintőporos gumióvszer.
Én a 80-as években voltam fiatal nő 18 évnél alig 1-2 évvel idősebb..
Nem tudom miért gondolja a barátnőd, hogy 80-as években csak lovaglóban heti egyszer szexeltünk..Ezen jót nevettem.. Most mondok valamit, és mond el a barátnődnek is, lehet ámulatba fog esni tőle
1. Nem voltunk mi sem álszentek, tudtuk mi a jó
2. Nem volt erényövünk, és lehet meglepő, de levettük a bugyit, sőt anyaszült meztelenül szexeltünk.
3. Heti egyszer nem szexeltünk.. mert akkor pihentük ki a többi 6 nap szexet.
4.nem borotváltunk csupaszra a nemi szervünket. SŐT a férfiak sem. Ahol kellett szőrösek voltak. Mivel nem a szőrtől vagy a csupaszságtól függ a higiénia, tiszták voltunk még akkor is ha a bikinivonalon is burjánzott a dzsungel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!