A "közös" zuhanyzást hogyan kell megoldani?
Figyelt kérdés
Hamarosan táborba megyek, aztán meg szeptembertől koleszba és érdekel hogy ezt hogyan lehet elviselni, "hogyan kell" úgy zuhanyozni, hogy közben viszonylag keveset mutass. :D2015. aug. 2. 00:00
1/14 anonim 

válasza:

Egyrészt külön vannak a fiu-lány zuhanyzók, másrészt meg azért a zuhanykabinokat el szokták keríteni... felakasztod a törölköződ a közelbe és csak kinyulsz érte, majd magadra tekered.
Bár tekintve, hogy külön vannak a fiuk-lányok, semmi olyat nem láthatnak amit saját magukon ne látnának. :D
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudtam hkgy külön vannak a lányok-fiúk. Csak szerintem nincs zuhanyfüggöny XD
2015. aug. 2. 00:12
4/14 anonim 

válasza:

Úgy aztán lehet rendesen tisztálkodni. :D
5/14 anonim 

válasza:

Ha nincs zuhanyfüggöny, ez van, de tényleg, kétlem, hogy ezen fenn kéne akadni, katonaságnál sem volt semmi extra, ott még fülkék sem voltak.
6/14 A kérdező kommentje:
A fürdőruhát inkább elhagynám, köszi :D
2015. aug. 2. 00:26
7/14 A kérdező kommentje:
Azért más a katonaság meg az elsős lányok zuhanyzója, de köszi :)
2015. aug. 2. 00:27
8/14 anonim 

válasza:

Mondjuk ugyanúgy, mint egy fittnesszterem vagy egy uszoda zuhanyzójában. Senkit sem fog érdekelni a cicid, mert mindenkinek ott van a sajátja. A lányok közös zuhanyzója még jobb is, mint a fiúké, mert ők néha megcsípik egymást vizestörölközővel.
9/14 anonim 

válasza:

Tudom, hogy más, én csak arra akartam rávilágítani, hogy nem láthatnak semmi olyat, amit nem kéne, pedig mi katonaságnál mind 20 felettiek voltunk mégsem csináltunk belőle nagy ügyet, mindenki mosakodott, nem a másikat bámulta, közben még dumálni is lehetett.
Lányoknál meg amennyire tudom, sokkal természetesebbek az intim témák amúgy is, szóval nem hiszem, hogy bármi fennakadás lenne belőle.
10/14 anonim 

válasza:

Én gimiben koleszos voltam, nem volt függüny de senki le se szarta. Van amikor ha mentél emberek se nagyon voltak. Jó mondjuk akinek extra kicsi ***a volt arról elterjedt de egyébként nem zavartatta magát senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!