Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Meztelenül van más is otthon...

Meztelenül van más is otthon ebben a kánikulában?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 18:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
en nem szeretek teljesen pucer lenni cask ugy alszom. valoszinuleg azert mert bor ulogarniturank van es azon nem tul kellemes meztelen fenekkel ulni. viszont van hogy egy nap harom bugyit is ledobok mert nem birom ha a bugyi izzadt rajtam, attol egyszeruen rosszul vagyok. neha ha nagy a hoseg (a ferjem nagy oromere;-))) a vekony szoknya meg felso alatt semmi sincs.
2015. okt. 9. 09:24
 22/25 anonim ***** válasza:
utolso vagyok megegyszer. egyebkent azt vettem eszre (lehet hogy cask en) hogy egy lenge es nem muszalas cuccban sokkal kevesbe erzem a hoseget mint meztelenul. es mivel izzadok is ruha nelkul nem tul kenyelmes allapot.
2015. okt. 9. 09:26
 23/25 anonim válasza:
Teljesen normális dolog. A meztelenség, nudi, jó, persze ha nem a villamoson csinálja az ember. Naturista helyeken vagy itthon én is így vagyok, anno a volt feleségemmel is, sajnos azóta nem találok normális társaságot.
2016. jan. 11. 09:51
 24/25 anonim válasza:

A nagy hőségben, amikor a szüleim elmennek valahova, akkor a barátnőmmel is pucéran Skype-olok. (Remélem mondanom sem kell, hogy közben ő is pucér ha a szülei nincsenek otthon)

17/F 18/L

2017. febr. 12. 16:08
 25/25 mooti ***** válasza:

Sziasztok

Én is meztelen vagyok itthon, kertben és ahol lehet. Nekem ez a természetes kb harminc éve.

2021. ápr. 28. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!