Meztelenül van más is otthon ebben a kánikulában?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 18:31
11/25 anonim válasza:
Nem szeretek meztelen lenni, vagy fürdőruha vagy vmi szokny lenge felsővel mindig van rajtam. ;)
4-es remélem csak vicceltél… 40 éévesen meztelenül vagy a gyerekeid előtt?! Ez nekik trauma és eltanulják h a meztelenség természetes stb… Ne lepődj meg ha nem ollyanok lesznek, mint szeretted volna...
12/25 anonim válasza:
örömlányként számomra ez természetes. vendégeimet is így fogadom, őket is gyorsan megszabadítom ruháiktól.
13/25 anonim válasza:
egy melltartót azért felveszek abban figyel a sör.
30/F
14/25 anonim válasza:
Én meztelenül vagyok itthon szinte mindig. Alig várom, hogy haza érjek.
15/25 anonim válasza:
A gyerekem tök normális, mert tudja, hogy a meztelenség természetes.
16/25 anonim válasza:
persze így születtem...miért változtatnék rajta?
17/25 anonim válasza:
Én is egész nap meztelenül vagyok itthon.
18/25 anonim válasza:
Ha van rá lehetőség egész nap ruha nélkül vagyok. Főleg ebben a melegben:) Otthon és a ház körüli, kerti munkát is így csinálom. Szerencsére nem látni be könnyen az udvarba csak ha valaki nagyon akarja:) 30f
19/25 anonim válasza:
A ruhám alatt mindig meztelen vagyok. :)
20/25 anonim válasza:
Nem,alsót el lehet viselni,civilizált ember elviseli.
Őslakók is hordanak ágyékkötöt.
És az ősember is már készített ruhát magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!