Nem merek fiú ismerősök/fiú barátok "előtt" pisilni. Lányok, nektek volt már ilyen? Fiúk ti mit gondoltok erről?
A lányok is szoktak kakilni. Nyugodtan lehetsz őszinte magaddal és másokkal is. Max nevettek egyet. Rágalmazó, lejárató barát meg nem kell.
Amúgy meg a pasikat nem az érdekli hogy mi folyik, hanem hogy honnan és hogy lehetne a lyukat betömni.
Tudom, mit érzel. Én azt se bírom elviselni, ha lány hallja, hogy folyik, még nyilvános WC-nél se. Egyébként nagyon egyszerűen lehet kivédeni, ha nem mersz ezzel szembe nézni. (Bár nem tartom helyesnek elmenekülni a probléma elől, de tudom, milyen érzés és én se merek szembenézni vele.
Én mindig állva pisilek, ezért a testem pozíciójának változtatásával úgy tudok "célozni", hogy a WC-nek olyan pontját találjam el, ami nem csap zajt. De ülve is meg lehet csinálni. A WC-nek a szélére kuporogsz (vagyis nem ülsz rá rendesen, csak az egyik felére tamászkodsz), akkor is tudsz zaj nélkül pisilni. Néha van, hogy így csinálom, és előfordul, hogy elhelyezkedem így, mégis zajt csap a pisi, olyankor hirtelen visszafogom, hogy ne follyon továb, kicsit hátrébb mocorgok, és újra engedem, hogy follyon, és addig ismétlem, amíg zaj nélkül nem fejeződik be.
Én nem szoktam, nem tudok, ha van valaki hallótávolságon belül.
Egy lakásban sok helyiség van, ha nem akarna magától elmenni, akkor elküldöm, hogy kérlek, nem akarom, hogy halld, ahogy WC-zek.
Pontosan, a WC-nek vannak olyan pontjai amiket megcélozva szinte hangtalanul lehet brunyálni. Lehet hogy nevetséges, de pl. vendégségben, barátnőnél mindig így csinálom.
Elvileg lányként a WC-n ülve is meg lehet csinálni.
Hosszú távon mégis próbálkozz a természetességgel. Elég primitív kell hogy legyen valaki, ha ezen csámcsog.
Próbaképpen figyeld meg egy barátnődet, akinek nincsenek ilyen problémái. És rádöbbensz, hogy a) semmi se történik, b) senkit se érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!