Mit gondoltok azokról, akik kimennek egy előadásról a taps előtt/alatt?
Bunkóság.
Max akkor nem ha nehezen elerhető helyrol jonnek es el kell erni egy buszt
Van amelyik már nem bírja már visszatartani a kis- vagy nagydolgát, elrontotta a gyomrát, rosszul érzi magát, vagy hasonlók. Biztosan nagyon örülnél te is, ha csikarna a hasad, és odakint még meg is szégyenítenének...
A taps valóban a színésznek járó elismerés jele, de ha valakinek halaszthatatlan dolga akad, akkor egyrészt hadd ne kelljen már idő előtt tapsolnia, mielőtt kimegy, másrészt maradnak még rajta kívül is éppen elegen, akik majd megtapsolják a színészeket, ha jól játszottak.
Egyébként meg ha béna az előadás, vagy egyszerűen nem tetszik, akkor minek üljem végig? A kilopózásnál még rosszabb, ha elnyom az álom és hozzáfogok hangosan horkolni... Válasszanak olyan darabot, vagy játsszák úgy a sztorit, hogy azzal lekössenek, és akkor eszembe sem jut majd kilopózni a ruhatárba a vége előtt.
Én úgy gondolom, hogy az előadók elég sokat dolgoztak, próbáltak, hogy kihozzák a maximumot, hogy mi jól érezzük magunkat, és az ő érdemük. Szerintem...tiszteljük már meg..vagy köszönjük meg nekik úgy a fáradozásaikat amiket az előadásba fektettek hogy végigüljük. És ha fontos dolgunk is van gondoljunk arra hogy lehet hogy a szórakoztatónak is lenne valamilyen más programja (tudom hogy ez a dolguk de mégis). Szerintem nagy pofátlanság ha őméltósága úgy dönt hogy nem hálálja meg a színészek munkáját.
Üdv.: ~Én~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!