Kitiltottam az exemet az osztálytalálkozóról mit gondoltok?
Én szervezem az osztálytalálkozót és az exemet akivel 2 évig jártunk kitiltottam.
Okaim:
Már ''100,, éve nem láttam mégis mindenkinek azt mondja utál.
Régen nagy cirkuszaink voltak.Pl.Megvert,megalázott nyilvánosan.Szerintem újra megtenné.
Elméletileg úgy hallottam jönne.A barátnőmnek azt mondta ő jönne,de nem tudja mikor lesz. :S
Van fészen csoportunk ott szervezkedünk.Mindenki jön.Páran rákérdeztek miért tiltottam ki de legtöbben egyet értettek.
Kicsit ciki nekem.Mi van ha eljön? Szóljak neki előtte telefonon hogy meg ne próbálja?
20/L
Ha tényleg megvert, akkor én is egyetértenék, hogy ne hívjátok meg. Egy ilyen állat nem kell az osztályközösségbe.
Viszont ha ez valami túlzás a részedről és szimplán egy veszekedés hevében meglökött vagy valami hasonló akkor elég gyerekesnek tartom, hogy "kitiltod" egy olyan rendezvényről, ami nem csak érted és neked van.
Ha az osztály nagyrésze azt mondja, hogy tiltsd ki, akkor oké, de ahhoz tényleg nagy többség kell (mivel kicsi egy osztály létszáma), tehát ha van haverja aki szeretné látni, akkor az már elég erő vétó.
Ugyanis, ahogy előttem írták, attól hogy részt veszel a szervezésben, attól ez még nem a te családi vagy magánéleti bulid, ez az osztály bulija. Attól hogy neked gondjaid voltak vele, még más lehet vele jó barátságban.
Csak akkor tilthatod ki, ha max 1-2 ember nem ért egyet, de ha többen látni akarják, akkor elég önző lennél az osztályoddal szemben ha kitiltod.
Nem igazán voltak barátai.Max.1-2 haverja.Akik azt mondták nekik mindegy megye-e.
Velem volt a legjobb viszonyban de mi meg már nem is tartjuk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!