Kitiltottam magam egy zárt titkos csoportból facebookon, lehet ezt a beállítást módosítani?
Figyelt kérdés
mielőtt lehülyéztek, igazából nem én voltam, feltörték a fiókom2013. máj. 13. 21:43
1/7 anonim válasza:
Persze, a kitiltóval kell beszélni.
3/7 A kérdező kommentje:
de én vagyok a kitiltó! szerintem arra az opcióra kattintottak rá (a nevemben), hogy "szeretnék kilépni a csoportból, és szeretném, hogy ne tudjanak újra meghívni"
2013. máj. 14. 17:53
5/7 A kérdező kommentje:
teljesen sima facebook csoport. az osztályé egyébként, de mindegy. az a beállítása, hogy csak a tagok láthatják egyáltalán, ezért aztán nem tudom módosítani a belállítást
2013. máj. 28. 21:53
6/7 anonim válasza:
Fogaskerék, Fiókbeállítások, Tiltások kezelése.
Itt keresd meg, ott kell lennie valahol a tiltottak listáján, vedd ki, aztán hívasd meg magad.
7/7 A kérdező kommentje:
a fiókbeállításoknál nem találtam semmit, de az esetleges későbbi érdeklődőknek leírom, hogyan sikerült megoldani a problámát: a csoport moderátora egy percre nyilvánossá tette a csoportot, én jelentkeztem, ő elfogadta a jelentkezést, és visszatitkosított mindent
2013. júl. 29. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!