Van egy ember, kit kitiltottam a fórumomról, mert trágár, és lázító. Viszont 700 főből van elmondása szerint 10 név amit megszerzett?
Így betud lépni velűk, és szórja a sz@rt! Emailekben küldi a mocskolódásait,és,hogy miket írunk...látlak benneteket!!! Már régi a fórum,és SG-s alapon van.Mit tudnék tenni? Ja tréonlájnos,így az IP-je ugye dinamikus! Így regisztrál mindenféle nőként,és segítséget kér,aztán meg kabbe a faxom,hülye társaság....
Lehet,hogy hétfőn rendőrséghez kell fordulnom? Más nincs?
Mint volt rendőr elmondom neked, hogy teljesen felesleges. Mi is lenne a "bűne"? Az internet nyílt, mindenki azt mond amit akar, azt rak fel amit akar - bizonyos keretek közt - gondolok itt pedofil, állam ellenes, faji hovatartozás stb... dolgokra. Ha az oldalad üzemeltetését csak a "beszólásival" zavarja maximum polgári pert indíthatsz ellene, de istenigazából még azt sem. Ha a "beszólásaival" sérti a közösséget pl. cigányozik, zsidózik - csak hogy értsd - akkor fordulhatsz az általad említett "intézményhez". A "kapd be a f....om és ilyen kategóriájú beszólások "semmik".
...huszon sok évig voltam rendör...
Don't foss! Ne foglalkozz vele! Az első szavakból látod, h (ha nem is, h ki, de) mit ír. Én az idegen körlevelekkel vagyok így, látom, h KL, rögtön törlöm.
Ez a KLM kategória. KörLevél, de Minek??? :-D
Zsidózás, cigányozás is van, amiket alig győzöm törölni.
Mac cím alapján viszont megpróbálom blokkolni. Ennek utána nézek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!