Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lányok, ti miért mentek...

Lányok, ti miért mentek együtt pisilni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
kösz h lepontoztatok de a kérdés eredetileg a szexualitás kategóriában volt...
2015. jún. 8. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Én alapvetően nem járok másokkal együtt pisilni, de jártam olyan suliba, ahol ez volt az ideális megoldás, mert szarok voltak az ajtók, és így tudtuk elejét venni annak, hogy magától kinyíljon vagy más benyisson. De ahol jók az ajtók, ott simán megyek egyedül, de látom, hogy mások oda is kettesével-hármasával járnak, mert ugye az a pletyi az nem várhat :D.

Az megint más kérdés, hogyha közös programom van vkivel pl. plázában, akkor elkísérem a barátnőmet a wc-re, akkor is, ha nekem nem kell, mert nem hagyom ott a fenében :D.

2015. jún. 13. 19:00
 13/13 Children of Demon válasza:

Barátnőmet idézem:

"Azért, mert nem akarunk úgy járni, mint Hermione."

Én pedig azért járok mindig a barátnőimmel, mert csak nálam van kézfertőtlenítő, és mert ők is elkísérnek/elkísérnének. Egyébként a suliban mi ha többen megyünk mindig letesszük a cuccainkat, és akkor valaki vigyáz rá, míg a többiek elmennek.

Bár van pár barátom, aki a folyosón teszi le a táskáját, és a másik vigyáz rá, majd ha visszaért, elmegy a másik

2015. jún. 26. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!