Akinek masztektómiája volt annak kell-e fürdőruha felsőt viselnie?
Ilyen eszement b*romsagot csakis himnemu kerdezhet, az is csak akkor, ha 15 eves maximum...
Igen, okostojas, nyilvan egy no, akinek eltavolitottak a melleit, az pont monokiniben fogja tolni a strandon. Nem am a leheto legkevesbe fogja masok szeme ele tarni, hogy noiessegenek egy reszet elvesztette, neeeem, direkt kipakolja, hogy nezzetek, milyen hegek maradtak a mutet utan...
Mint említettem, rengeteget járok strandra, nyaranta általában száznál is többször lent vagyok a parton (főleg a Balatonnál). Annyira nem kevés az eltávolított mellű nő, én is ismerek többet, sőt strandon is voltam már olyan társaságban, amiben volt eltávolított mellű nő (rendes egyrészes fürdőruhában). Egészen biztos, hogy egy rakás eltávolított mellű nő tartózkodott már strandon ott, amikor én is ott voltam, és ahogy te is írtad, normál fürdőruhában nem lehet észrevenni őket, tehát levonhatjuk azt a következtetést, hogy normál fürdőruhában voltak.
Azt gondolom, az emberek java részét zavarná is az ilyen látvány, mint ahogy a levágott lábú ember látványa is sokkoló tud lenni a strandon. Csakhogy a levágott lábú embernek nincs választása az öltözködésben, és miért ne mehetne el strandra szegény szerencsétlen. Az eltávolított mellű nőnek ellenben van választása, neki csak fel kell venni egy ugyanolyan ruhát, mint amit nagyon kevés kivétellel az összes többi nő is hord a strandon.
Nem jó. Fogyatéknak állítottad be. Miért kellene eltakarni? Mert nincs mellbimbó, vagy mert van két heg? Tényleg a) van mellbimbó b) nincs mellbimbó. Változtat ez valamin? A )esetben ugye olyan, mint férfi mellkas, vagy inkább serdülő fiú.
Amit még meg szeretnék jegyezni, tényleg nem kötekeďésképpen, de szubjektív következtetéseket nem vonhatunk le, nem állíthatjuk tényként. Főleg mert bonyolult ez a kérdés, a kor szempontjából, hogy a nőiességének egy részéneķ az elvesztéseként éli-e meg, és, hogy külső ok vagy saját akarat volt. Ez befolyásolja a ruhaválasztást.
Nézd, kérdező, magyarázhatod ezt vég nélkül, csűrheted-csavarhatod a fogalmakat. Az emberek java része nem örülne, ha valaki ezt közszemlére tenné, és kész. De nyugodtan kipróbálhatod te vagy az ismerősöd, ha ismersz olyat, akit érint, menjen ki mell nélkül monokiniben valamelyik strandra, és írjátok majd meg, hogyan néztek rá az emberek, felemelő érzés volt-e az élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!