Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A ti férjetek is egy hétig...

A ti férjetek is egy hétig hordja ugyanazt a nadrágot és zoknit?

Figyelt kérdés
Ez egy bevett dolog a paliknál?

2015. máj. 20. 22:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A nadrág működhet egy hétig, sőt. Nekem például nincs akkora ruhatáram, mint egy nőnek, és a farmeromat nem fogom kétnaponta kimosni. Egy világos vászonnadrág kicsit más dolog, de mondjuk egy farmer jobban bírja.
2015. máj. 21. 11:14
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egy hét (igazából egy munkahét) egy nadrág maximum, de jobban hangzik a 3 nap plafonnak, csak ugye nem mindig van annyira ellátva az ember. Amikor egy kiadós loholás után hazatérek, akkor persze repül a szennyesbe zsebkendőstül-telefonostul... :D 34/F
2015. máj. 22. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
19%

Mi a faxomért pontoztatok le?

Akkor rohadjatok meg egy zokniban/ruhában,látom nálatok ez alap.-.-

2015. máj. 22. 21:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

13#

Talán azért lettél lepontozva mert a válaszod nem volt más mint személyeskedés és b*sztatás.

Ám nem értem miért lenne igénytelenség. Nem büdös, nem koszos, nem látja/szagolja senki.

Farmer pedig simán kibírja egy hétig, ha nem a sárban dolgozol benne.

Koszos/gyűrött ruhát én sem veszek fel utcára, itthon pedig nem fogok naponta 3 tiszta pólót is felvenni...

2015. máj. 22. 22:17
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

A zoknit naponta cseréljük, tanuld meg!;)

Egy nadrágot sem illik 1 héten keresztűl hordani.

2015. máj. 22. 22:54
 16/24 anonim ***** válasza:
46%
Fúj.. szerintem alap dolog, hogy a zoknit maximum egy napig hordjuk.. Farmert vagy egyéb nadrágot max 3-szor veszem fel mielőtt bedobom a szennyesbe.
2015. máj. 23. 01:44
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Neveltetés kérdése, persze az a normális, amit mi monduk, de látod...ezeknél alap dolog.

2015. máj. 23. 18:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék akkor is meglenne-e ez a hatalmas igényesség, ha kézzel kellene mosnod a saját ruhádat... :)

Nézd, ha valami nem koszos, nem büdös és nem gyűrött akkor miért ne lehetne tovább viselni? Mert szerinted 1 nap alatt lejár a szavatossága vagy mi?

2015. máj. 23. 21:15
 19/24 anonim ***** válasza:
25%

Ugye minden nap fürdik a normális ember,és akkor neked van kedved visszavenni azt a ruhát, amit épp levettél?

Ugye minden nap fürdesz?:D

2015. máj. 23. 21:45
 20/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: mondom irodai üldögélésben nem lesz még izzadt sem a nadrág. Az ing sem, izzadásgátlók meg ma már olyanok vannak, hogy se kellemetlen szag, se folt, se semmi. Légkondi is van az irodában. Az autóban is. Ezért mondom, hogy csak a zokni a feketebárány :)
2015. máj. 23. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!