Jackson666 kérdése:
24-25 évesek ti még locsolkodtok husvétkor?
Figyelt kérdés
mert én a barátnőm meglocsolom de azonkivül senkit nem áll módomban.2015. ápr. 6. 13:41
1/4 gömbicica válasza:
kár hogy semmibe vésznek ezek a népszokások((((
majd a saját családodban tartsd meg ezt a szép husvéti szokást.
Manapság az emberek skanzenbe, és különféle programokra mennek, hogy részesülhessenek a husvét adta dolgokban.
Az a baj, hogy a locsolás egyeseknél áttört vedelésbe( innentől kezdve sokan inkább háritották a dolgot.
mig rokoni,baráti ismerősökhöz elugrottak a fiuk, férfiak, pár szót váltottak) megmaradtak az emberi kapcsolatok kicsit, addig jó volt.
Manapság ezek is felbomlanak( és egymásnak idegenek vagyunk, sokszor még családon belül is(
-bocs, hogy nőként és nem 24-25 éves korosztályból válaszoltam-
2/4 anonim válasza:
Én is 25 éves nõként válaszolok, de a barátom nevében. Ö 27 éves és jár locsolkodni. Ma úgy volt, hogy meglocsolt engem és anyukámat, aztán hazament a faluba, ahol lakik és ott meglocsolta a közelebbi rokonokat és pár ismerõs lányt.
3/4 anonim válasza:
Szerintem aranyos dolog. 13-14 éves koromban lázadtam hogy jaj de gyerekes, de felnőttként újra jópofa...
4/4 anonim válasza:
Bocs, hogy lányként válaszolok. Idén 25 éves öcsém magasról tesz rá. Kicsit idősebb párom családban locsol (anyját, keresztanyját, engem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!