Tényleg ekkora baj, hogy kulturálatlannak tartom, ha valaki ordítozik az utcán?
"Sajnos még nem mindenki jött le a fáról."
Ezen mekkorát röhögtem :D Nagyon igaz. Én is utálom, ha valami üvöltözik a nyílt utcán, mint valami elmebeteg.
Ha tényleg ordibál valaki az utcán, az sztem is taplóság. Sajnos valahol a szomszédban lakik egy hülye p.csa nálunk, aki a pasijával éjjeli 2-3 körül szokott veszekedni néhanapján, és nem képes kulturáltan kommunikálni (a pasi igen, ahhoz képest elég halk, nem is értem, hogy miért ez a nő kell neki :D), visít, mint a malac...
Mondjuk az megint más kérdés, hogy volt olyan családtagom meg ismerősöm is, aki, amikor teljesen normális hangerővel beszéltem velük teljesen átlagos dolgokról (nem szaftos pletyka meg intim dolgok), akkor már nyávogtak, hogy ne kiabáljak, mert az ő hangerejük alapjáraton halkabb vagy szerintük csak suttogni lehet közterületen... na az ilyet pl. nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!